Bliv frivillig på OFF20

OFF – Odense International Film Festival har officielt åbnet for tilmeldingen af frivillige til OFF20, som løber af stablen i d. 24. – 30. august. Derfor søger vi nu en masse søde, dygtige og kortfilmselskende mennesker, der vil være med til at skabe årets festival. Tilmeldingen har kun været åbnet i lidt under en uge, og over halvdelen af pladserne er allerede besat, så hvis du vil være en del af årets OFF-familie, så er det nu, du skal slå til.

Frivillig på OFF

For at blive frivillig på OFF skal du være over 18 år gammel og nogenlunde forståelig på både dansk og engelsk, i og med vi er en international filmfestival. På OFF vil du være en del af noget helt særligt: OFF er både en branchehub, en folkefest og masser af kortfilmskærlighed.

Arbejdsopgaverne under OFF20 varierer: Vi har brug for praktiske hænder til opsætning af scener og stole, kreative hoveder til at pynte op, favnende arme, der kan byde velkommen til både børnevisninger og konkurrenceprogrammer, samt dig med det kølige overblik, der kan være ansvarlig for et venue.

Du får som frivillig en enestående mulighed for at vandre rundt i et summende filmmekka, hvor kortfilm er lov og kærligheden er konkret. Vi sørger introduktionsmøder og særlige aktiviteter for de frivillige under festivalen, og sidst men ikke mindst mulighed for at komme med til vores gallashow: OFF Awards!

Tid og sted

OFF20 afholdes fra mandag den 24. august til søndag den 30. august og foregår primært på Brandts Klædefabrik, som i uge 35 vil blive omdannet til et stemningsfyldt, internationalt filmmekka.

Udover selve festivalugen bliver der afholdt fire informationsmøder i løbet af forår og sommer samt en række sociale aktiviteter. Hvis du tilmelder dig som frivillig, kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen for vores frivilligmøder: 28/4, 17/6, 13/8, 23/8 (obligatorisk).

Ingen OFF uden dig

OFFs mange frivillige er en af grundpillerne i festivalen. Vi har omkring 30.000 gæster samt internationale og nationale filmskabere, som skal have en uforglemmelig oplevelse, og det er netop de frivillige, som er med til at skabe den helt særlige stemning, som altid er at finde på Brandts Klædefabrik i uge 35.

Du kan tilmelde dig som frivillig lige HER