fbpx

Bliv frivillig på OFF

OFF – Odense International Film Festival har officielt åbnet for tilmeldingen af frivillige til OFF21, som løber af stablen d. 30. august til d. 5. september 2021. Derfor søger vi nu en masse søde, dygtige og kortfilmselskende mennesker, der vil være med til at skabe årets festival – lige meget hvilken form og størrelse den kommer i.

Frivillig på OFF

For at blive frivillig på OFF skal du være over 18 år gammel og kunne gøre dig forståelig på både dansk og engelsk, eftersom festivalen er international. På OFF vil du være en del af noget helt særligt: OFF er både en branchehub, en folkefest og masser af kortfilmkærlighed.

Arbejdsopgaverne under OFF21 varierer: Vi har brug for praktiske hænder til opsætning af scener og stole, kreative hoveder til at pynte op, skarpe blikke til at spritte af, favnende arme, der kan byde velkommen til både børnevisninger og konkurrenceprogrammer, samt dig med det kølige overblik, der kan være ansvarlig for et venue.

Du får som frivillig en enestående mulighed for at vandre rundt i et summende filmmekka, hvor kortfilm er lov og kærligheden er konkret. Vi sørger for introduktionsmøder og særlige aktiviteter for de frivillige under festivalen, og sidst men ikke mindst mulighed for at komme med til prisuddelingen OFF Awards.

Hos OFF sørger vi naturligvis for at alle frivillige kan føle sig trygge ift. den igangværende pandemi, og vi følger myndighedernes retningslinjer til møderne og festivalen.

Tid og sted

OFF21 finder sted fra mandag d. 30. august til søndag d. 5. september, og festivalprogrammet løber af stablen i området omkring Kulturmaskinen og Brandts Klædefabrik, som i uge 35 omdannes til et stemningsfyldt, internationalt filmmekka.

Udover selve festivalugen afholdes der fire informationsmøder for frivillige i løbet af foråret og sommeren. Hvis du tilmelder dig som frivillig til OFF21, kan du sætte kryds i kalenderen 5/5, 17/6, 18/8, 29/8, hvor frivilligmøderne afholdes. Bemærk, at deltagelse i det sidste møde – søndag 29/8, dagen før festivalen skydes i gang om mandagen – er obligatorisk.

Ingen OFF uden dig

OFFs mange frivillige er en af grundpillerne i festivalen. Vi har tusindvis af gæster i løbet af ugen samt internationale og nationale filmskabere, som skal have en uforglemmelig oplevelse, og det er netop de frivillige, som er med til at skabe den helt særlige stemning, som altid er at finde på Brandts Klædefabrik i uge 35. Med andre ord er der ingen OFF uden dig – og derfor glæder vi os til at byde dig velkommen på holdet.

Tilmeld dig som frivillig her: