fbpx

Børnebiffen

Efterårssæsonen 2020 er afsluttet. Følg med her på siden, for at se hvis nye sæsoner bliver aktuelle. 

Børnebiffen er et gratis tilbud til børn og pædagoger, som på Fyn præsenteres af Kulturregion Fyn i samarbejde med Det Danske Filminstitut. Med Børnebiffen får børn i alderen 3-7 år mulighed for at opleve gode børnefilm på det store lærred, og for mange af dem er det deres første møde med biografens mørke. Det er et gratis filmtilbud til daginstitutioner og 0.-klasser i 8 kommuner på Fyn. Tilbuddet rummer en tur i biografen med en kortfilmspakke særligt udvalgt til de mindste. Hver pakke er opdelt i to – en samling kortfilm for de små børn på 3-5 år af cirka 35-40 minutters varighed samlet og en samling kortfilm for de store børn på 5 år og op med en samlet varighed på cirka 45-50 minutter.

Visningerne i efteråret 2020 strækker sig fra oktober til december.

Udover filmoplevelsen får pædagoger og deltagere også adgang til Kulturregion Fyns filmpædagogiske materiale og Det Danske Filminstituts nye app målrettet førskolebørn: FILMCENTRALEN / FOR DE YNGSTE. Appen byder på en masse kreative, fysiske og mediepædagogiske aktiviteter inspireret af Børnebiffens film.

Ligesom det er sikkert at gå i biografen privat, så er det også sikkert at gå i biografen med Børnebiffen.

Turen i biografen naturligvis tilpasset til at overholde retningslinjerne, så børn og pædagoger får en tryg oplevelse, og al aktivitet og alle filmvisninger sker i overensstemmelse med gældende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Læs mere om retningslinjerne her: https://filmportalfyn.dk/bornebiffen/