De Mindste

Odense International Fim Festival er også for de mindste, og det hele er gratis!

Hver formiddag viser vi PixiFilm, som er kortfilm i verdensklasse, specielt udvalgt af Kulturregion Fyn til de mindste børn i alderen 3+. For de ældre børnehavebørn kan vi anbefale Buster 5+.
Vi har også åbent i vores Børne Beach Bar, hvor man kan hygge og spise madpakker. Læs mere nedenfor.

Husk at booke billetter via vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at klikke på den ønskede filmpakke eller event i programoversigten – scroll ned til screenings på siden og klik på “bestil billetter”. Husk at vælge ‘gruppe’ under billettype, hvis I ønsker at bestille mere end fire billetter. Det er gratis, I skal blot huske at møde op 15 min. før programmet starter.

Tøv endelig ikke med at kontakte os på 65512837, eller skriv til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os sådan til at se jer!

PIXIFILM

Se fine, finurlige og lidt alvorlige film til de yngste i PixiFilm 3+. PixiFilm er betegnelsen for filmaktiviteter for børn i daginstitutioner og 0.-klasser under Kulturregion Fyn, og under OFF vises kortfilm fra Børnebiffen på Fyn i samarbejde med Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (Dabuf).

Se visninger af PixiFilm i programoversigten.

Til filmene i Børnebiffen har Det Danske Filminstitut og Kulturregion Fyn samarbejdet med 10 fynske børnehaver om udviklingen af en app med film- og mediepædagogiske aktiviteter målrettet førskolebørn. Appen kan hentes via www.dfi.dk.

Kulturregion Fyn tilbyder med PixiFilm: Børnebiffen kurser for pædagoger og PiXi. Her er der fokus på filmpædagogisk materiale, som er målrettet 3-6-årige børn. Billetter til PixiFilm pædagog seminar bookes via FilmPortalFyn. Der afholdes tre Børnebiffen kurser i RosenBæk Huset mandag den 27. august under festivalen.

BØRNE BEACH BAR

ET RART STED AT VÆRE FOR DE 3-10 ÅRIGE

Mandag-fredag kl. 9-14.

Pladsreservation IKKE nødvendig.

Her er der rolige og hyggelige omgivelser, hvor I kan sætte jer ned i sandet og nyde madpakken, lege eller holde en lille pause mellem programmerne, hvor I kan snakke om de spændende film I har set, eller glæder jer til at se.