De Mindste

Odense International Film Festival er også for de mindste, og det hele er gratis!

Hver formiddag viser vi film i Børnebiffen, som er kortfilm i verdensklasse, specielt udvalgt af Kulturregion Fyn og Det Danske Filminstitut til de mindste børn fra 3 år og op. For de ældre børnehavebørn kan vi anbefale Buster 5+.

Husk at booke billetter via vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at klikke på den ønskede filmpakke eller event i programoversigten – scroll ned til ‘screenings’ på siden og klik på “bestil billetter”. Husk at vælge ‘gruppe’ under billettype, hvis I ønsker at bestille mere end fire billetter. Det er gratis, I skal blot huske at møde op 15 min. før programmet starter.

Tøv endelig ikke med at kontakte os på 65512837, eller skriv til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os sådan til at se jer!

Børnebiffen

Se fine, finurlige og lidt alvorlige film til de yngste i Børnebiffen 3+. Børnebiffen er et gratis tilbud om filmvisninger og filmaktiviteter for børn og pædagoger i daginstitutioner og 0.-klasser, udbudt af Kulturregion Fyn i samarbejde med Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (Dabuf). Under OFF vises kortfilm fra Børnebiffens filmpakker.

Find børnebiffen i programoversigten.

Børnebiffen workshop
Til filmene i Børnebiffen har Det Danske Filminstitut og Kulturregion Fyn samarbejdet med 10 fynske børnehaver om udviklingen af en app med film- og mediepædagogiske aktiviteter målrettet førskolebørn; FILMCENTRALEN / FOR DE YNGSTE. Appen tager udgangspunkt i det filmpædagogiske Pixi-materiale, udviklet af Kulturregion Fyn under Film for Børn og Unge.

Torsdag den 29. august, kl. 10-15, afholder Kulturregion Fyn en gratis workshop for pædagoger i DFI app’en, hvor deltagerne får lov at afprøve, hvordan den mediepædagogiske app kan bidrage til børnenes oplevelse, forståelse og skabelse af film.

Tilmeld dig den gratis workshop her.

DFI appen kan hentes via www.dfi.dk.