De Mindste

Odense International Film Festival er også for de mindste, og det hele er gratis!

Hver formiddag viser vi film i Børnebiffen, som er kortfilm i verdensklasse, specielt udvalgt af Kulturregion Fyn og Det Danske Filminstitut til de mindste børn fra 3 år og op. For de ældre børnehavebørn kan vi anbefale Buster 5+.

Husk at booke billetter via vores billetsystem. Det eneste I skal gøre, er at klikke på den ønskede filmpakke eller event i programoversigten – scroll ned til ‘screenings’ på siden og klik på “bestil billetter”. Husk at vælge ‘gruppe’ under billettype, hvis I ønsker at bestille mere end fire billetter. Det er gratis, I skal blot huske at møde op 15 min. før programmet starter.

Tøv endelig ikke med at kontakte os på 65512837, eller skriv til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os sådan til at se jer!

Børnebiffen

Se fine, finurlige og lidt alvorlige film til de yngste i Børnebiffen 3+. Børnebiffen er et gratis tilbud om filmvisninger og filmaktiviteter for børn og pædagoger i daginstitutioner og 0.-klasser, udbudt af Kulturregion Fyn i samarbejde med Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (Dabuf). Under OFF vises kortfilm fra Børnebiffens filmpakker.

Find børnebiffen i programoversigten.

Børnebiffen workshop
Til filmene i Børnebiffen har Det Danske Filminstitut og Kulturregion Fyn samarbejdet med 10 fynske børnehaver om udviklingen af en app med film- og mediepædagogiske aktiviteter målrettet førskolebørn; FILMCENTRALEN / FOR DE YNGSTE. Appen tager udgangspunkt i det filmpædagogiske Pixi-materiale, udviklet af Kulturregion Fyn under Film for Børn og Unge.

Torsdag den 29. august, kl. 10-15, afholder Kulturregion Fyn en gratis workshop for pædagoger i DFI app’en, hvor deltagerne får lov at afprøve, hvordan den mediepædagogiske app kan bidrage til børnenes oplevelse, forståelse og skabelse af film.

Tilmeld dig den gratis workshop her.

DFI appen kan hentes via www.dfi.dk.

 

BØRNEBIFFEN er åben for tilmelding!

Tilmelding til det gratis filmtilbud BØRNEBIFFEN efteråret 2019 er nu åben. Efterårssæsonen byder på to spritnye filmpakker.

Børnebiffen er klar med endnu en omgang forrygende film til børn i 3-7 års alderen. Børnebiffen er et GRATIS filmtilbud til daginstitutioner og 0. klasser, som tilbyder en tur i biffen med film særligt udvalgt til de mindste. En filmoplevelse, der skaber glæde hos både børn og pædagoger.
I efteråret vises to helt nye filmpakker, pakke 26 og 30, og hver pakke er opdelt i to; en samling kortfilm for børn på 3-5 år af samlet 38-39 minutters varighed, og en kortfilmpakke for børn på 5 år og op af samlet varighed 47-48 minutter.

En beskrivelse af filmene findes i programmet her.
Programmet indeholder også information ang. Børnebiffen, tilmelding, samt Kulturregion Fyns filmpædagogiske materiale og DFIs nye filmpædagogiske app.

Tilmelding
Datoer og spilletider for jeres lokale biograf finder I på: https://www.kulturregionfyn.dk/boernebiffen 
Tilmelding foregår via samme link.

OBS! Vær opmærksom på, at når man tilmelder sig, sendes et aktiveringslink via mail, som man skal klikke på, før tilmeldingen er endeligt registreret. Denne mail ender ofte i uønsket/spam, så husk derfor at tjekke der også. Hvis I ikke modtager aktiveringslink og/eller bekræftelse, tilmeld jer IKKE igen, men kontakt nedenstående mail eller tlf. Så undgår vi dobbeltbookinger.

Tilmeld jer i god tid, og husk at tilmelde både børn og voksne.
Medbring og fremvis bekræftelse på tilmelding i biografen, enten på print eller mobil.
Man kan tilmelde sig op til 4 dage før selve visningen. Herefter kan man prøve at tage kontakt på nedenstående mail for at høre, om der er ledige pladser.

Har I spørgsmål, kontakt projektkoordinator Trine Mølgaard Jensen på: trimj@odense.dk eller tlf. 51180761

Vi håber I får en god oplevelse med Børnebiffen i foråret!