fbpx

Grundskole

OFF – Odense International Film Festival er stolte over igen i år at kunne præsentere et stærkt og fantasifuldt tilbud til vores unge publikum.

Hver dag i uge 35 (29. august – 4. september) viser vi alt fra herlige animationer til stærke fiktionsfilm, som alle rører, rammer og skaber store fællesoplevelser for børn og unge. I år både ved fysiske visninger i biograferne i uge 35 (29. august – 4. september) og digitalt hjemme i klasseværelset via OFFstream.dk.

Filmpakker til skolebørn
For de yngre skolebørn viser vi programmerne Kortfilm 5+, 8+ eller 11+, som er tre forskellige kortfilmspakker i verdensklasse, specielt udvalgt til de mindste, mellemste og største børn.

For udskolingen har vi særlige filmpakker med ungdomskortfilm, som er film fra konkurrencen, der også kan ses af unge fra 14 år og op. Disse filmpakker hedder YOU i programoversigten.

KLASSETRIN

INDSKOLINGEN
Til og med 3. klasse.
Kortfilm 5+ og Kortfilm 8+

MELLEMTRIN
Fra 4. til og med 6. klasse.
Kortfilm 11+

UDSKOLINGEN
For unge fra 7. til og med 9. klasse – fra 14 år og op.

FILM FOR UNGE 14+
OFF har en særlig ungdomskonkurrence med udvalgte film fra hovedkonkurrencen. Hver dag i skoletiden fra mandag til fredag vises der forskellige programmer med kortfilm, som er særligt egnede til teenagere og unge voksne. Programmerne hedder YOU.

Det er nødvendigt at reservere pladser i forvejen, hvis man vil være sikker på en plads. Billetterne bookes via programoversigten, klik på den ønskede filmpakke, scroll ned til screenings og klik på bestil billetter. Husk at vælge ‘gruppebillet’ under billettype, hvis I ønsker at bestille mere end fire billetter. Det er gratis, I skal blot huske at møde op 15 min. før programmet starter.

Billetbooking åbner op i løbet af sommeren 2022.

Billetterne er gratis. Det skal blot bookes på forhånd og I skal møde op senest 15 min før programmet starter.

  • Billetter til film bestilles via filmfestival.dk/programoversigt
  • Klik på den ønskede filmpakke i programoversigten, scrol ned til ’tider’ på siden og klik på ”Reserver billetter”
  • Husk at vælge gruppebillet under billettype og ikke standard.