fbpx

Nyt podcast – se film sammen hver for sig!

I denne særlige Corona-tid har vi hos OFF et ønske om stadig at kunne være fælles om kortfilmen – derfor udkommer OFF d. 8. april med et podcast: Kort er Godt! I podcasten hylder værterne, festivalleder Birgitte Weinberger og skuespiller Claus Riis Østergaard, siddende hver for sig, den korte format i alle facetter.

Kortfilmen er naturligvis centrum i podcasten og i hver udsendelse vil lytteren have mulighed for at se afsnittets udvalgte film inden via et link på OFFs facebookside. Når Weinberger og Østergaard således snakker sig igennem den film, de begge to har set op til optagelserne, vil det forhåbentlig føles som dén samtale, du har med gode venner efter en tur i biografen, hvor I vender den film, som i I lige har set.

Filmene er udvalgt af Birgitte Weinberger med tanken om at det, der kan røre en enkelt muligvis også kan røre endnu flere, og det er lige præcis det, som værterne gerne vil dele i Kort er Godt!: de korte, gode ting, der gør indtryk, præsenteret, som sad de med en café latte i hånden under en varmelampe på Cafe biografen. Det er en sludder, hvor lytterne hjertens gerne må deltage med deres tanker om udsendelsens film – det er nemlig sådan formatet er bygget op: et ønske om et interaktivt kortfilmsfællesskab, der kan nå ud over høretelefonerne, ind i hjertet og ende ud i en klimpen på tasteturet.

Med Kort er Godt! vil vi kort og godt gerne byde jer velkommen til at se film sammen med os hver for sig.

Find episoderne og hold dig opdateret HER

Tak til Patina for musik!