fbpx

OFF søger to praktikanter

OFF – Odense International Film Festival er Danmarks ældste (1975), internationale, oscar-kvalificerende kortfilmsfestival, der afholdes hvert år i uge 35, hvor ugen summer af spændende film og mennesker fra hele verden. Vi søger nu nye praktikanter, der har lyst til at være med til at forberede næste års festival, OFF23.

OFF er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til både udvikling og udfoldelse. The OFFice består af en dejlig blanding af både fantastiske fastansatte og pragtfulde praktikanter, både universitets- og virksomhedspraktikanter.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer for at opnå et så stærkt hold som muligt. Det vigtigste er, at du er dygtig til det, du laver, og tør at kaste dig ud i nye projekter.

Hvis du bliver en del af The OFFice, vil du også være med til at træffe beslutninger, og du får også mulighed for at sætte dit præg på filmfestivalen ved at gøre brug af din faglighed og dygtighed.

Det er vigtigt, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
  • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
  • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
  • Er god til hele Office-pakken.

Selvom festivalen kun udgør én uge af året, så er det ikke ensbetydende med, at vi sidder stille resten af året. På The OFFice har vi altid travlt med at skabe den næste festival. Arbejdsopgaverne spænder bredt, dog har de samme udgangspunkt, og det er at få den næste festival til at blive endnu en fest.

Dine opgaver som praktikant vil primært være administrative opgaver indenfor kommunikation, formidling, SoMe, eventplanlægning, koordinering og fondsansøgning. Du får naturligvis også selv lov til at sætte præg på nogle af de opgaver, som du gerne vil arbejde med.

Tre ting er sikre: Du kommer til at lave noget, som du kan lide, du kommer til at se kortfilm, og du bliver en del af fællesskabet.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning hurtigst muligt til os på Filmfestival@odense.dk, hvis du har lyst til at være en del af holdet. Vi holder løbende samtaler og vil glæde os til at læse din ansøgning.

Har du spørgsmål om praktikforløbet, er du meget velkommen til at kontakte festivalkoordinator Line Lykke Haukrogh på Tlf.: 65 51 28 37.