fbpx

OFF20 byder velkommen til børnehaver og skoleklasser

Hos OFF viser vi de bedste kortfilm fra hele verden, også til børn og unge, når festivalen løber af stablen for 45. gang i uge 35. Spændende, tankevækkende kortfimpakker, der kan udfordre og underholde, skræddersyet til de yngste, mellemste og ældste børn og unge. I år kan filmene nydes fysisk i Odense i uge 35 og på vores streamingtjeneste OFFstream.dk.

Vi har filmpakker til børn og unge, der henvender sig til grupperne 3+,5+,8+,11+, 14+. Hver filmpakke bliver vist flere gange i løbet af ugen. Hvor og hvornår filmpakkerne vises, kan tjekkes på OFFs hjemmeside www.filmfestival.dk/programoversigt, hvor der også kan bestilles billetter. Billetter til Børn & Unge-programmerne er gratis.

Vær opmærksom på, at der er færre pladser i salene, da kun hvert andet sæde må benyttes jf. retningslinjerne i forbindelse med CoVid19. Ændres retningslinjerne, vil vi åbne op for flere billetter.

Det er kun programmet for OFF Junior, der ligger tilgængelig for billetbestilling. Resten af vores store program kommer i starten af juli.

Se kortfilm online

I år er det også muligt at købe adgang til at se filmene via OFFstream.dk – for en engangspris på 89 kr. for adgang i 2 uger, fra 24. august – 6. september.

God fornøjelse!

Book billet

Allerede nu er der åbent for skoler og institutioner i vores billetsystem. Billetterne er gratis. Det skal blot bookes på forhånd og I skal møde op senest 15 min før programmet starter.

  • Billetter til film bestilles via www.filmfestival.dk/programoversigt
  • Klik på den ønskede filmpakke i programoversigten, scrol ned til ’tider’ på siden og klik på ”Reserver billetter”
  • Husk at vælge gruppebillet under billettype og ikke standard.

OFF20 finder sted fra mandag d. 24. august til søndag d. 30. august. Der vises film fra morgen til aften, men alle visninger til børn og unge er programmeret i formiddagstimerne mandag til fredag.