fbpx

OFF20: Hjertet er intakt

Kernen i OFF er fantastiske kortfilm. Det vil aldrig nogensinde ændre sig – det gør det heller ikke i år, selvom vi befinder os i helt særlige omstændigheder. Festivalen vil ikke blive rykket: uge 35 er OFF uge, og det er også i år, selvom omfanget og formen på festivalen har ændret sig.

Kortfilm til alle  

Der er ingen, der ved, hvordan Danmark ser ud i uge 35. Lige nu åbner hele Danmark mere og mere op med behørig afstand, og vi sidder på spidsen af biografsædet for at følge med og rette til, lægge til og trække fra. Det bliver vi ved med, selvom den første beslutning er truffet: OFF20 bliver også digital. Vi lancerer senere vores egen platform, OFF Stream, hvor festivalen også vil foregå samtidig med en fysisk festival. Vi er stolte og glade for tilføjelsen og glæder os til, udover konkurrenceprogrammerne, at præsentere jer for relevant, fængende og spændende indhold. Det betyder, at OFF20 får en langt større geografisk udbredelse – alle kan nu være ’always a little OFF’ med et par klik uanset risikogruppe eller geografisk placering, og det betyder i sidste ende, at endnu flere kan få del i de fantastiske kortfilm, så er udvalgt til konkurrenceprogrammet i år. Vi vender stadig idéer og former og tanker, men vi har fundet en solid platform at stå på.

Røde vimpler i sommervarmen

OFF20 kommer også til at foregå i den virkelige verden, i Odenses bankende hjerte, på Brandts Klædefabrik. Hvor stor en festival i den virkelige verden kan vi ikke sige endnu – det kommer helt og holdent an på, hvad myndighederne foreslår til den tid. Vi har flere scenarier oppe at vende, et solidt hold frivillige lige ved siden af og kæmpe gåpåmod, når det kommer til at skabe et OFF20 i Odense, der både kan være sikkert og fuld af kærlighed, selvom det bliver anderledes, end det har været tidligere. Vi håber, vi kan mødes og skåle i iskolde øl og varme os ved hinanden under Open Air – men vi ved det ikke endnu. Og vi vil hellere være på den sikre side, end for tidligt ude – det vigtigste er, at der ikke er nogen forhøjet risiko for andet end fantastiske kortfilmsoplevelser, når man gæster OFF20.