fbpx

OFF20 – vi ses!

OFF20 er ingenlunde aflyst! Selvom mange festivaler beklageligvis har aflyst, så afholdes OFF20 stadig – vi mener nemlig, at der mere end nogensinde er brug for kærlighed og kortfilm, også selvom det måske bliver på lidt nye og sikrere måder. Vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen i uge 35!

I år kan du både gå på OFF20 online og offline. Festivalen foregår online på OFFstream.dk, hvor du i to uger fra d. 24. august til d. 6. september får adgang til OFF20s konkurrencefilm. Det koster 89 kroner at få adgang til OFF20 på OFFstream.dk.

Den fysiske festival foregår som altid i hjertet af Odense i uge 35, fra d. 24. august til d. 31. august. Festivalen bliver i år mindre som følge af COVID-19. Det betyder også, at der kun er halvt så mange billetter til salg per sal samt en pris på 20 kr. per billet, så vi kan sikre os, at vi overholder alle myndighedernes retningslinjer. Vi glæder os til at kunne præsentere alle de 129 konkurrencefilm, Den ultimative filmquiz, fængende fokusprogrammer, (næsten) som vi plejer.

Vi glæder os til at se dig i Odense eller på OFFstream.dk – begge dele er lige trygt og lige fyldt med fantastiske kortfilm!