Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, string given in /home/forge/filmfestival.dk/wp-content/themes/off18/app/config/wp/featured-image.php on line 63
Åbningsreception – PlayOFF - Odense International Film Festival

Åbningsreception – PlayOFF

Focus, PlayOFF - Aldersgrænse: 16+

Udvidet virkelighed
Åbningsreception for PlayOFF og Brandts Fotobiennale

PlayOFF er dedikeret til krydsfeltet mellem spil, film, kunst og ny teknologi. Og i år kan det mærkes på kroppen, når PlayOFF indtager fjerde etage på Brandts med talks, paneler og en oplevelsessal, hvor gæster kan prøve virtual reality (VR – der gør det muligt at bevæge sig i en simuleret virkelighed) og augmented reality (AR – der lægger et ekstra lag på den genkendelige virkelighed).

PlayOFF Exhibition: Den digitale installation: 'Den virtuelle festsang' og fra den kreative VR verden kan du få fantastiske oplevelser fra: Doom Room, 'Finally, we are wizards!', Nothing Happens, og MuX: Byg lyd. Se åbningstider samt mere i OFF18 katalog s. 100-101.

På samme etage åbner Brandts for anden gang Fotobiennalen, i 2018 kurateret omkring det manipulerede fotografi, som kan tage sig friheder, det klassiske fotografi ikke har. En udstilling, som stiller spørgsmål ved vores tillid til fotografiets ubesmittede evne til autentisk virkelighedsfremstilling.

Du kan dog regne med (ægte) bobler i glasset, når festivalleder Birgitte Weinberger og museumsdirektør Mads Damsbo byder fælles velkommen på den nye fjerdesal, hvor PlayOFF og Fotobiennalen 2018 åbner døren til verdener, der ligner virkeligheden til forveksling.

Årets PlayOFF er kurateret med øje for publikums sanselige møde med det nye alle andre steder end i biografen af animator David Adler, som er uddannet fra Den Danske Filmskole og DADIU og arbejder med spil, kunstfilm, musik og animation i grænselandet mellem traditionel film og mere flydende definitioner indenfor fortællemediet.

Screenings

Thursday 30-08-2018 kl. 17:00 Brandts, 4.