Arne Bro

Artistic profile, Focus - Aldersgrænse: 16+

Filmskaber og skuespiller Marijana Jankovic taler med dokumentarist og leder af Den Danske Filmskoles dokumentariske linje gennem mere end 25 år Arne Bro om hvordan man bruger sig selv og sine egne erindringer i de historier, man fortæller på film.

Dokumentarist, teoretiker og kulturpolitisk debattør Arne Bro (f. 1953) er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 1979 og har siden arbejdet som instruktør, redaktør og producer, men måske sat sit mest
blivende aftryk på dansk film som leder af Den Danske Filmskoles dokumentariske linje gennem mere end 25 år. Arne Bros dokumentaruddannelse er kendt for at opdyrke den enkelte elevs personlige stemme, og han tilskrives af mange en stor del af æren for dansk dokumentarfilms kreative opblomstring i dette årtusinde.

Skuespiller og instruktør Marijana Jankovic er årets kunstneriske profil på OFF – Odense International Film Festival. Under temaet ’mod’ tegner hun stregen for et personligt program med kulturelle rødder og kærlighed til forskelligheden som centrale holdepunkter.
Dyk ned i modets mange lag i selskab med Marijana og internationalt anerkendte filmgæster ved en række samtalearrangementer i uge 35.

Tider

Saturday 31-08-2019 kl. 13:00 Momentum Sal 33 billetter til rådighed Reserver billetter