fbpx

Best OFF Breuning

Focus, Special - Aldersgrænse: 16+

Mindeprogram for Ulrich Breuning (1942-2021)

OFF er Danmarks ældste filmfestival. Det har eksisteret siden 1975 og har haft mange forskellige udtryk gennem årene. Men siden 1979 har én ting været den samme ...

I over 40 år har denne festival haft den udsøgte fornøjelse af en ganske særlig person (og hans vidunderlige kone). Han har haft mange forskellige roller: fra kunstnerisk leder til jurymedlem, lærer for ungdomsjuryen, motivator for de frivillige og ikke mindst skrydende sprechtail master i ”Den gamle biograf, for blot at nævne nogle få, men ikke mindst har han været en uundværlig støtte og sparringspartner for festivalens ledelse.

Ulrich Breuning gik bort i foråret, 75 år gammel, og vi mindes ham med programmet ”Best OFF Breuning”, og et kærligt gensyn med hans hjertebarn ”Den gamle biograf”. Ulrichs søn Jacob Breuning tager stafetten videre sammen med pianist Fjeldmose og bringer de gamle stumfilm til live. Desuden viser vi et kortfilmsprogram med Ulrich favoritter fra OFFs store bagkatalog kurateret af Judith Breuning og Birgitte Weinberger.

6 film (52 min.)

Tider

Saturday 04-09-2021 kl. 14:00 Frølageret