Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, string given in /home/forge/filmfestival.dk/wp-content/themes/off18/app/config/wp/featured-image.php on line 63
Lovesex Workshop - Odense International Film Festival

Lovesex Workshop

Focus, Junior - Aldersgrænse: 16+

Workshop for gymnasielærere

Kønnet krop og sexet seksualitet
I serien LoveSex – Fortællinger Om Kærlighed Og Sex bliver publikum lukket ind i et dynamisk og sanseligt univers af ærlige fortællinger om kærlighed, intimitet, grænser, følelser og sex - fortalt af unge til unge. De delvist animerede kortfilm formidler personlige historier fra forskellige unges kærligheds- og sexliv, krydret med deres egne smartphone-optagelser og animerede fortolkninger af sex-oplevelser.
Fortællingerne ledsages af producer Mette-Ann Schepelern, som er tilstede ved filmvisningen – klar-parat til at sætte filmene ind i en faglig ramme og ikke mindst klar til at besvare spørgsmål fra publikum. Efter visningen afholder Sex & Samfund en workshop om, hvordan man – med udgangspunkt i LoveSex – kan tematisere køn, krop og seksualitet i undervisningen i gymnasiet, både i fagundervisningen og som en del af trivselsarbejdet.
Under workshoppen kommer deltagerne dels til at arbejde med overordnede betragtninger over temaer som normer, rettigheder og seksuel sundhed, dels er der mulighed for at afprøve konkrete undervisningsaktiviteter.

Målgruppe: Undervisere i gymnasieskolerne og på ungdomsuddannelser.

Gæster: Morten Emmerik Wøldike, sociolog, Sex & Samfund
Katrine Andersen, pædagogisk fagmedarbejder, Sex & Samfund
Mette-Ann Schepelern, producent, DFI

Varighed af filmvisning + workshop: 150 minutter.

For tilmelding tryk her

 

Film i programmet:

Lovesex: Nadezdha
Director: Anja Kvistgaard Marott
Denmark / 2017 / 8”

Lovesex: Oliver
Director: Anja Kvistgaard Marott
Denmark / 2017 / 8”

Lovesex: Tobias
Director: Anja Kvistgaard Marott
Denmark / 2017 / 8”

Screenings

Thursday 30-08-2018 kl. 15:00 TEATER95B