fbpx

Med toget til Paris og Rom

Explore the world, Focus
Filmaften blandt lokomotiverne - tag med på en rejse, der ikke forurener!
At rejse er at drømme. Især når turen går sydpå til varmere og måske mere romantiske himmelstrøg. Danmarks Jernbanemuseum inviterer til en aften i to af Europas smukkeste hovedstæder, Paris og Rom. Det sker ved fremvisning af filmene Med toget til Roma fra 1961 og Med toget til Paris fra 1967. Filmene tager os med på en fantastisk rejse ind i hjertet af de to metropoler. Fra 1960’erne fik DSB produceret en række reklamefilm, hvor beskueren kom med på en rundtur til populære rejsemål. Inden filmfremvisningen fortæller formidlingschef Anna Back Larsen om ferierejser med tog gennem tiden og om DSB’s rejsefilm.
Ved arrangementet byder Danmarks Jernbanemuseum på ét glas vin og et par snack fra Frankrig og Italien. Arrangementet er et samarbejde mellem Odense International Film Festival og Danmarks Jernbanemuseum.
Museet følger retningslinjerne i forbindelse med COVID-19. Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler og har indført en række initiativer, der gør, at vi kan passe bedst muligt på hinanden og gøre museumsbesøget til en tryg oplevelse. Har du sygdomssymptomer, så opfordrer vi til, at du bliver hjemme. Host og nys i ærmet, hold afstand og følg i øvrigt de almindelige COVID-19-regler.
Billetpris:
* Voksne: 75 kr. inkl. gebyr
* Museumsklubben: 50 kr. inkl. gebyr. Som kortindehaver kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. Ved ankomst til museet skal gyldigt klubkort fremvises.
Billetter købes via Billet.dk

Tider

Thursday 27-08-2020 kl. 19:30 Jernbanemuseet