fbpx

MIX Odense: Nordic Lights

- Aldersgrænse: 16+

Lad nordlyset guide dig på denne rejse. Her er fem LGBTQ+-kortfilm, produceret i norden, som vi har udvalgt fordi vi mener, de er vigtige, og fordi de skinner med et helt særligt nordisk lys. FIlmene tackler emner som køn, kultur, seksualitet og identitet. Blandt de fem film findes en unik mulighed for at se Amfi, vinder af Robert 2020 i kategori Årets kortfilm – dokumentar. Vi ses i mørket.

 

OM MIX Odense

 

MIX Odense er Fyns første og eneste filmfestival med et queer twist.

MIX er en filmfestival med LGBTQ+-fokus. Vores film har en bred repræsentation, der behandler både Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender og Queer temaer.

Vi vil gerne være med til at vise et positivt billede af det, der er uden for normen og være med til at bygge bro og nedbryde fordomme om homo-, bi- og trans- og queerpersoner.

Vi udspringer af det mere etablerede MIX COPENHAGEN og er en del af et landsdækkende nyt og anderledes kulturelt tiltag, der tager pulsen på homo-, bi- og trans-miljøet i Danmark. I dag er vi et udvalg under foreningen Lambda.

MIX vil gerne give Odense mere mod, mere kant og mere mangfoldighed. Derfor inviterer vi alle uanset seksualitet og kønsidentitet indenfor til en festival med en række underholdende og oplysende film, fede sociale events og en masse kulturliv.

Så, kom og nyd en alternativ filmoplevelse, hvor alle er velkomne.

 

5 film:

 

My World in Yours

Director: Jenifer Malmqvist

Sweden / 2019 / 30 min.

 

Entangled

Director: Juho Reinikainen

Finland / 2018 / 5 min.

 

Break Me

Director: Irasj Asanti

Norway / 2018 / 15 min.

 

Amfi

Director: Mathias Broe

Denmark / 2018 / 30 min.

 

Bacchus

Director: Rikke Alma Krogshave Planeta

Denmark / 2018 / 5 min.

Tider

Tuesday 25-08-2020 kl. 19:00 Studenterhus Odense