Nagieb Khaja

Artistic profile, Focus - Aldersgrænse: 16+

Filmskaber og skuespiller Marijana Jankovic taler med den prisvindende krigskorrespondent, dokumentarinstruktør og forfatter Nagieb Khaja om drivkraften i hans arbejde ved verdens brændpunkter.

Nagieb Khaja (f. 1979) er en internationalt anerkendt og prisvindende krigskorrespondent, dokumentarinstruktør og forfatter, hvis film og reportager om radikalisering og religion er blevet vist på BBC, Al Jazeera English, Vice International og Guardian TV. Nagieb Khaja har blandt andet skrevet bogen Du må ikke græde, for så mister du blod (2017), der handler om hans egne oplevelser i det krigshærgede Syrien.

Skuespiller og instruktør Marijana Jankovic er årets kunstneriske profil på OFF – Odense International Film Festival. Under temaet ’mod’ tegner hun stregen for et personligt program med kulturelle rødder og kærlighed til forskelligheden som centrale holdepunkter.
Dyk ned i modets mange lag i selskab med Marijana og internationalt anerkendte filmgæster ved en række samtalearrangementer i uge 35.

Tider

Monday 26-08-2019 kl. 14:30 Momentum Sal 88 billetter til rådighed Reserver billetter