OFF Special – 2020 Oscars Shorts

Sæt kryds i filmkalenderen den 11. februar, hvor OFF præsenterer en håndfuld af årets Oscar-nominerede kortfilm på det store lærred.

Inden for kortfilmformatet trives det kreative talent. Kortfilminstruktørerne er mestre i at udfordre sig selv med en stram ramme, og igen i år kan Cinemateket med stor glæde præsentere årets Oscar-nominerede kortfilm (og vindere!) i live action-kategorien igennem et program af cirka halvanden times varighed. Der er garanti for tårnhøj håndværksmæssig kvalitet og smittende fortælleglæde – dyder, som Oscar-komitéen traditionelt vægter højt. Programmet byder på fem film fra forskellige verdenshjørner. Danmark har fire gange tidligere vundet en Oscar i kategorien live action med kortfilmene ’Valgaften’, ’Der er en yndig mand’, ’De nye lejere’ og senest i 2014 med Anders Walters rørende ’Helium’ om en kræftsyg dreng. Årets Oscar-show finder sted den 9. februar i Dolby Theatre i Hollywood. Se listen over de nominerede film HER.

Vi glæder os til at se de fem nominerede - inkl. Oscarvinderen -  for Best Short Film (Live Action) tirsdag d. 11. februar kl. 20.30 i Café Biografen.

Køb billetter HER

Tider

Tuesday 11-02-2020 kl. 20:30 Cafe Biografen