Oscarfilm

- Aldersgrænse: 16+

Nu siger vi det bare, som det er: OFF er Danmarks eneste oscarkvalificerende filmfestival, endda i hele fire kategorier, og det er vi simpelthen så stolte af. Det betyder, at vindere fra OFF tager en smutvej til Oscarakademiets nomineringsudvalg og ikke mindre end to film fra OFF18 endte i år blandt de fem nominerede i kategorien Bedste Kortfilm – irske Detainment fik forinden OFF-trofæet i hovedkonkurrencen og sikrede sig således billetten til Hollywood (tilføj benarbejde og en lille smule held).

Lørdag aften til OFF Awards tager fire nye film et sejrrigt spring i samme retning. Som optakt til prisuddelingen kan publikum møde instruktør Vincent Lambe og producer Darren Mahon, de kreative kræfter bag Detainment. Filmskaberne afslører, hvor stærkt man skal løbe for at nå fra Odense til The Oscars, og introducerer derefter de fem kortfilm fra oscarceremonien i februar: Detainment (2018), Fauve (2018), Marguerite (2017), Mother (2017) og vinderfilmen Skin (2018).

Se, hvad en ægte oscarfilm er gjort af, og vær med til at tælle ned til OFFs stjernedryssende prisfest anno 2019. Programmet præsenteres i samarbejde med Cinemateket.

Visningen foregår på english.

Tider

Saturday 31-08-2019 kl. 17:00 Momentum Sal Ingen billetter til rådighed Reserver billetter