fbpx

Super8 – Behind the Scenes

Fokus, Talent! Talent! Talent!

Hvad er en foreningsuddannelse, og hvordan lærer man at lave film i et fuldstændigt elevstyret miljø??

Super8 inviterer gæsterne med Behind The Scenes.

Der vil være et oplæg om skolens basale sammenhængskraft fra forperson Simon Tei. Derefter vil en repræsentant fra hver faglinje, i samtale med Simon Tei, fortælle om tilværelsen på henholdsvis instruktør, manuskript, fotograf og producerlinjen.
Vi vil vise to filmiske eksempler fra vores 16mm penneprøve, hvor begge instruktører vil fortælle om intentionen og processen bag.
Vi slutter af med Q&A fra salen, hvorefter vi vil fordele os rundt i salen, hvor gæsterne er velkomne til at blive og drikke en øl/sodavand og få en sludder med os.

I løbet af vores to timer vil vi gerne fokusere tiden på, at fortælle lidt om, hvad Super8 egentlig er. Herunder lidt om foreningslivet. Derudover også,  hvordan vi tilrettelægger undervisning, og hvordan en undervisningsgang kunne se ud på Super8.

Vi har i sinde derefter at uddybe med at fortælle lidt om, hvordan vi har i sinde at udvikle os yderligere som forening,  og hvordan vi selv føler at Super8 er med til at udvikle os som unge filmskabere.

Vi vil derefter vise lidt forskellige ting vi har lavet (nedenstående) med introduktioner og tanker omkring de forskellige værker fra holdet bag.

Til sidst vil vi runde af med tid til, at publikum kan komme med spørgsmål til os samt lidt mingling

Tider

torsdag 01-09-2022 kl. 13:00 Frølageret 90billetter til rådighed Køb billetter