Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, string given in /home/forge/filmfestival.dk/wp-content/themes/off18/app/config/wp/featured-image.php on line 63
Third Ear: Radiobio - Odense International Film Festival

Third Ear: Radiobio

Artistic profile, Focus - Aldersgrænse: 16+

Third Ear laver giver indblik i lyd, film og liveperformance

Danmarks bedste podcast. Nogensinde. Third Ear fanger os med stærke fortællinger i deres nye format inden for radiodokumentar. Kom og få indblik i deres nye true-crime-noir-serie ’21 Roser’, der er skabt i en særlig version med lyd, film og live-performance.

’21 Roser’ er fortællingen om en af danmarkshistoriens største narkosager. Hvad der burde have været venstrehåndsarbejde en sløv eftermiddag på et røgfyldt kontor på Slagelse Politigård, udvikler sig til et spektakulært og højspændt katten-efter-musen-drama. Kom og mød Krister Moltzen og Tim Hinman som har brugt et år på at grave sig gennem kilometervis af spolebånd og bunker af observationsrapporter og arkivmateriale. Som noget nyt ledsages podcasten af korte animationsfilm instrueret af Claudia Bille Stræde. En helt særlig måde at opleve film, lyd og liveperformance. ’21 Roser’ er støttet af Det Danske Filminstitut/New Danish Screen.

Screenings

Tuesday 28-08-2018 kl. 20:30 Momentum Sal Ingen billetter til rådighed Reserver billetter