fbpx

TNFF: U16 & skolefilm-finale

Focus, Talent! Talent! Talent! - Aldersgrænse: 11+

TheNextFilmFestival er Danmarks største filmfestival for talenter under 21. Hvert år laver de helt unge filmfolk fremragende film i hele landet, og en jury har udvalgt de 21 bedste til at gå videre til finalen.

OFF er glade for at have TheNextFilm som samarbejdspartnere, og nyder at byde finalisterne velkommen til Odense. Her kan du se dansk films fremtid og dykke ned i vital, relevant filmkunst.

TheNextFilmFestival inviterer vinderne af landets regionale skolefilmfestivaler samt U16 deltagerne til finalen for SkoleFilmFestivaler og U16. En god dag med film, filmsnak, galla, prisuddeling, grartis popcorn og drikke og rød løber i Nordisk Films Biograf Odense.

På dagen får vi også besøg af den dobbelte Oscarvinder Martin Strange-Hansen, som i dagens anledning vil skræmme os halvt ihjel med et særligt gysertema. Han viser klip og fortæller om gys og gru – både som almindelig underholdning, men også som inspiration til skoleklasser, som eventuel kunne tænke sig at deltage i Filmlinjen.dk’s store Gyserfilmskonkurrence.

Tider

Wednesday 01-09-2021 kl. 10:00 Nordisk Film Biografer