fbpx

Vejen ind i filmbranchen

Behind the scenes, Focus

Filmindustrien fascinerer de fleste: Glitrende af stjernestøv breder den armene med mægtigt, kunstnerisk schwung. Men lad dig ikke forblinde – det kræver sin kunstner at klare sig i branchen. Enkelte træder måske ind i filmindustrien ved et tilfælde, spottes på gaden af en professionel caster og lander den gode kontrakt uden møje og besvær. Men for de fleste fordrer vejen til en bæredygtig karriere i filmfaget både tid og dedikation. Alt det og meget mere, er dagens garvede panelister fuldt ud klar over – for de har selv engang været dem, der nærlæste rulleteksterne efter favoritfilmen og tænkte: ”Det dér, det vil jeg arbejde med, når jeg bliver stor!”

Er du også skuespiller, instruktør, fotograf eller filmklipper in spe, så kom og få en snak med panelet om, hvordan du bedst finder vej ind i filmbranchen. Tro os: De har meget klogt at sige!

Det skarpe panel består i år af en helt særlig trio af særligt dygtige filmmennesker: den prisvindende instruktør Amalie Næsby, som er aktuel med den anmelderroste tv-serie "Sex", filminstruktøren Mathias Broe som tidligere på året modtog en Robert for hans kortfilm "Amphi" og Cathrine Odgaard, der er uddannet klipper fra Den Danske Filmskole.

Rikke Dal Støttrup, chefredaktør på ALT for damerne, er moderator og vil lede os lige så glimrende igennem arrangementet, som hun gjorde sidste år.

Dette arrangement henvender sig både til akkrediterede festivaldeltagere og alle andre interesserede.

Tider

Saturday 29-08-2020 kl. 11:30 Momentum Sal Ingen billetter til rådighed Reserver billetter