Vejen til Kinas Filmmarked

Focus, Talent! Talent! Talent! - Aldersgrænse: 16+

Seminar om dansk-kinesiske talentsamarbejder (På engelsk)

Kina er godt på vej til at overhale USA som verdens største filmland. Der står investorer klar til at investere i gode danske filmtalenter og historier.

Men hvad skal der til for at samarbejde med Kinas filmproducenter, manuskriptforfattere og instruktører?  Og hvilke veje er bedst at gå, hvis du som talent vil forsøge at udfolde dit potentiale gennem co-produktioner med den kinesiske filmindustri?

Censur, sprogbarriere og kulturforskelle kan synes store udfordringer i det kinesiske film- og tv-marked, men barriererne er til at overkomme. Det illustrerede Danish-Chinese Talent Camp med en vellykket udveksling mellem Odense og Chengdu i efteråret 2017.

Få indblik i den kinesiske film- og tv-branche gennem de unge talenters oplevelser og se eksempler på deres co-produktioner ved dagens seminar, hvor også repræsentanter fra den danske filmbranche vil være til stede. Fra Kina deltager en repræsentant fra FIRST International Film Festival, der fortæller om talentarbejdet og mulighederne i Kina.

Oplæggene foregår på engelsk, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Arrangementet er tilrettelagt i et samarbejde mellem Lifelong Learning, Odense Filmværksted og Manuskriptudvikling på SDU.

 

Screenings

Thursday 30-08-2018 kl. 11:00 TEATER95B 30 Billetter til rådighed Reserver billetter