Vibeke Windeløv

Artistic profile, Focus - Aldersgrænse: 16+

Filmskaber og skuespiller Marijana Jankovic taler med en af Danmarks ukronede filmdronninger, superproducer og Lars von Triers mangeårige samarbejdspartner ved Zentropa Vibeke Windeløv om at have en alt-kan-lade-sig-gøre-indstilling til livet og branchen.

Vibeke Windeløv (f. 1950) regnes for en af Danmarks betydeligste producere. Fra 1992-2005 var hun Lars von Triers faste samarbejdspartner og med til at drive Zentropa fra nystartet opkomling til et af verdens mest
markante og regelbrydende produktionsselskaber. Windeløv modtog sammen med Betina Brokemper Prix Eurimages i 2008 for deres indsats for at skabe og fremme europæisk filmkunst.

Skuespiller og instruktør Marijana Jankovic er årets kunstneriske profil på OFF – Odense International Film Festival. Under temaet ’mod’ tegner hun stregen for et personligt program med kulturelle rødder og kærlighed til forskelligheden som centrale holdepunkter.
Dyk ned i modets mange lag i selskab med Marijana og internationalt anerkendte filmgæster ved en række samtalearrangementer i uge 35.

Tider

Wednesday 28-08-2019 kl. 16:00 TEATER95B 16 billetter til rådighed Reserver billetter