Sådan bestiller du billetter

Billetbestilling

Du har mulighed for at sikre dig plads til visningerne på OFF ved at bestille billetter i forvejen, og det er super nemt. Det meste er gratis, og det hele er til dig!
100 % af sæderne i en given sal kan reserveres, men der vil stadig være mulighed for spontant at dukke op og snuppe en plads til de visninger, hvor der ikke er udsolgt. Vi anbefaler dog altid at bestille billetter i forvejen.
HUSK at du skal møde op til en visning senest 15 minutter før, og vi forbeholder os retten til at give dine billetter væk, hvis du ikke er mødt op i tide.

SÅDAN BESTILLER DU BILLETTER
–  Besøg programoversigten og find det program, du ønsker at bestille billet til.
–  Klik på programmet og vælg den visning, du ønsker at reservere billet til.
–  Klik herefter på ‘bestil billet’, og vælg hvilken billettype du ønsker.
–  Tast herefter det antal billetter du ønsker at bestille.
–  Tryk på ‘næste’ og tast dine informationer.
–  Afslut ved at trykke på ‘afslut ordre’.

Som privatperson har du mulighed for at bestille op til 4 billetter per visning. Repræsenterer du en skole eller anden institution og ønsker at bestille flere billetter, skal du vælge “Gruppe” som billettype, vælge det antal billetter I har brug for og herefter udfylde information om institution og klassetrin.

OFF benytter sig af mobilbilletter, og du bedes derfor sikre, at du indtaster et korrekt mobilnummer. Du får også tilsendt en billet pr. e-mail, som du kan benytte, hvis du ikke har modtaget en SMS-billet.

Vi anbefaler, at du sparer miljøet for et print, og benytter SMS-billetten hvor det er muligt.

Skulle du blive forhindret i at deltage i visningen, bedes du afbestille dine billetter hurtigst muligt, så andre får mulighed for at bestille plads. Dette gøres ved at klikke på det link, du har modtaget i e-mailen sammen med billetten.

TIL SKOLER OG INSTITUTIONER
Det er ikke længere nødvendigt at bruge en voucher-kode, der giver adgang til gruppebestillinger, hvis I kommer mere end 4 personer til en visning. Blot vælg gruppebillet og indtast, hvilken institution eller skole, i kommer fra. Du skal her vælge billetter til det antal mennesker, som I kommer i gruppen, og ikke kun én samlet gruppebillet.

Ved udsolgte visninger kan der desuden arrangeres sær-visninger for større grupper – kontakt festivalen for mere information på 6551 2837 eller filmfestival@odense.dk.