Ungdomsuddannelser

Ikke helt voksen, ikke helt barn

Som ung voksen er hele festivalen åben for dig. Vi har sørget for et væld af spændende kortfilm, foredrag, debatter og workshops, som I kan tage til.
I år har OFF lavet en ungdomskonkurrence med 6 filmpakker, som er spækket med vidunderlige kortfilm der egner sig særligt til unge over 14 år. I programoversigten hedder disse filmpakker YOU1-6.

I dette års konkurrenceprogram har vi i alt 111 film fra 35 lande, som er blevet nøje udvalgt blandt mere end 2600 indsendte kortfilm, så vi garanterer masser af fantastiske filmperler fra hele verden.
Kortfilmene er samlet i pakker af ca. 2 timers varighed. Filmene er grupperet i 4 konkurrencer: 12 filmpakker i Hovedkonkurrencen, 6 i Dokumentarkonkurrencen, 4 i Animationkonkurrencen og 7 filmpakker i Den danske konkurrence.
Dertil kommer som nævnt ovenover vores 6 filmpakker med vidunderlige ungdomsfilm.

Der er så meget godt at komme efter i disse filmpakker, oplevelser der med garanti vil berige og få jer helt ud på kanten af sæderne, forvent det uventede og book plads nu, der er først-til-mølle princip, så skynd dig!
Bestil billetter og reserver plads til forevisningerne via programoversigten på hjemmesiden.

Fokusprogrammerne er festivalens temaprogrammer, der hvert år retter blikket mod forskellige områder i filmverdenen. Her kan du møde filmskabere, eksperter og entusiaster i optakten til de forskellige film.

I samarbejde med Super16, som er dette års kunstneriske profil, sammensætter vi et interessant program, der tager udgangspunkt i et samlet tema. Under overskriften “Find din flok – find dig selv” sætter Super16-kollektivet deres præg på festivalprogrammet, der skal give indblik i vækstlagets drømme og håb om fremtidens film og skaberne bag.
Du kan se frem til spændende debatter, præsentationer og mennesker, der alt sammen egner sig til unge og unge-voksne.