Ungdomsuddannelser

Ikke helt voksen, ikke helt barn

Som ung voksen er hele festivalen åben for dig. Vi har sørget for et væld af spændende kortfilm, foredrag, debatter og workshops, som I kan tage til.
I år har OFF lavet en ungdomskonkurrence med 6 filmpakker, som er spækket med vidunderlige kortfilm der egner sig særligt til unge over 14 år. I programoversigten hedder disse filmpakker YOU (1-6).

I dette års konkurrenceprogram har vi i alt 121 film fra 39 lande fordelt over hele kloden, som er blevet nøje udvalgt blandt mere end 3200 indsendte kortfilm, så vi garanterer masser af fantastiske filmperler fra hele verden.
Kortfilmene er samlet i pakker af ca. 2 timers varighed. Filmene er grupperet i 4 konkurrencer: 12 filmpakker i Hovedkonkurrencen, 6 i Dokumentarkonkurrencen, 4 i Animationkonkurrencen og 7 filmpakker i Den danske konkurrence.
Dertil kommer som nævnt ovenover vores 6 filmpakker med vidunderlige ungdomsfilm.

Der er så meget godt at komme efter i disse filmpakker, oplevelser der med garanti vil berige og få jer helt ud på kanten af sæderne. Forvent det uventede og book plads nu. Der er først-til-mølle princip, så skynd dig!
Bestil billetter og reserver plads til forevisningerne via programoversigten på hjemmesiden.

Fokusprogrammerne er festivalens temaprogrammer, der hvert år retter blikket mod forskellige områder i filmverdenen. Her kan du møde filmskabere, eksperter og entusiaster i optakten til de forskellige film.

I samarbejde med årets kunstneriske profil sammensætter vi et interessant program, der tager udgangspunkt i et samlet tema. Profilen sætter præg på festivalprogrammet, der skal give særligt indblik i filmbranchen.
Du kan se frem til spændende debatter, præsentationer og mennesker, der alt sammen egner sig til unge og unge-voksne.