fbpx

Verden rundt med OFF i efterårsferien

Trahere - Slovenien

Tag med til Slovenien og dyrk traktor-kærlighed på et ganske lavpraktisk og særdeles højstemt plan. I den ti minutter lange dokumentarfilm Trahere fra 2017 får vi et unikt indblik i et virkelig billedskønt hjørne af verden, hvor de lokale - og i særdeleshed mændene - samles om deres fælles passion for smukke maskiner.

Se filmen her Lyt til podcasten her
Raymonde or the Vertical Escape - Frankrig

Vi skal til Frankrig for at besøge en ugle, der kæmper med både sin seksuelle frustration og sit religiøse åg.

Se filmen her Lyt til podcasten her
Brotherhood - Tunesien

Kom med til Tunesien, hvor hyrden Mohamed driver får og geder i bjergene med sin kone og to sønner. Det er et hårdt liv, der gør mennesker hårdere. Da familiens ældste søn Malik vender hjem efter en lang rejse, har han en gådefuld hustru med sig.

Se filmen her Lyt til podcasten her
Small Talk - Norge

I Norge venter filmen Small Talk, der i et sindigt tempo og med knastør humor fremstiller det absurde i relationerne imellem os mennesker, når vi gør et stort nummer ud af samværet med vores nærmeste og samtidig undgår at tale om noget som helst af betydning. Skildringen er både grotesk og realistisk og meget underholdende.

Se filmen her Lyt til podcasten her
The Jacket - Tyskland

Vi skal til Tyskland, hvor vi på bare 9 minutter zoomer filmen ind på både den intense, legende, magiske kemi, to mennesker kan finde med hinanden, men også hvor hurtigt, magien kan holde op, når usagte grænser bliver overskredet.

Se filmen her Lyt til podcasten her
Merry Christmas - Spanien

I Spanien skal vi til julefest hos en familie, som måske har flere skeletter i skabet, end de selv helt er klar over. I Merry Christmas fra 2016 må hovedpersonen gribe chancen for at tage ordet og indvie familien i en hemmelighed, der måske kommer til at forandre deres alles liv for altid.

Se filmen her Lyt til podcasten her
Dinner for Few - Grækenland

Kom med til Grækenland og få en på opleveren.
Vi kender dem så udmærket. Madsvinet og ædedolken. Vi kender også sammenrendet af finansfyrster og gejstlighed i en uhellig alliance, hvor enhver rager til sig, og Fanden tager resten!

Se filmen her Lyt til podcasten her