fbpx

Tak for i år

I går 22.30 sluttede den sidste visning i Odense. Den sidste vinderfilm blev vist, de røde løbere blev pakket sammen og hele hjertet af Odense blev langsomt i løbet af søndagen lidt mindre rød og kortfilmssød. OFF20 i Odense er afholdt og afsluttet med et brag af et Award show lørdag aften og en søvnig søndag i varmebiografsæder – tilbage er der kun at sige en dybfølt tak.

Fra OFF skal der lyde en kæmpe tak til at alle vores fantastiske frivillige, der igen i år fik festivalen ud i verden, ud i virkeligheden og viste gæster på plads, modererede samtaler med filmskabere og fik alle gæster til at føle sig trygge nok til at kaste sig ud i den rejse, som kortfilmens verden altid vil tage med på.

Tak til de vidunderlige filmskabere, der sendte hele 2945 film ind, som endte ud i årets 129 konkurrencefilm. Tak for at give os en vidunderlig rejse at tage på, tak for at dele jeres vidunderlige historier og visioner med os alle sammen. Tak til alle årets fantastiske juryer, der har set alle konkurrencefilm og endeligt kunne overrække statuetter til vinderne i lørdags. Et kæmpe tillykke skal også lyde til årets nominerede og vindere!

Tusind tak til årets kunstneriske profil, Peter Albrechtsen, der med sit tema ”Sanselighed” tilføjede festival et helt særligt hjørne af fordybelse og magisk lydfilmsnørderi. Vi blev alle sammen beriget med samtaler om blandt andet kunstneriske processer, samarbejder på tværs af kontinenter og filmmediets eviggyldige relevans. Tak Peter, og tak til alle dine inspirerende gæster.

Tak til alle jer, der gæstede festivalen i talks, præsenterede film, spillede koncerter og tilføjede festivalen noget helt særligt i vores fokus programmer. Tak fordi I har tilføjet festivalen mere dybde, mere fest og bredt filmmediets muligheder ud, så alle har kunne få øjnene op for det korte medies magi.

Tak til alle OFFs samarbejdspartnere, tak til sponsorer og tak til Kulturmaskinen. Og selvfølgelig kæmpe tak til vores fantastiske publikum, der har fyldt Farvergården med summen og kærlighed og indtaget biografsæderne med åbent sind. Tak til alle jer, der skabte OFF20 i Odense, tak til alle jer, fordi vi gjorde det! Nu er der kun en ting at sige:

Vi ses på OFFstream, hvor du til stadighed kan se årets konkurrencefilm helt indtil på søndag. Du kan oprette dig som bruger på OFFstream lige her

Foto: Malene Nelting