fbpx

Festivalkoordinator til OFF – barselsvikariat

Vil du være med til at udvikle, eksekvere og udbrede kendskabet til den næste udgave af Danmarks internationale Oscarkvalificerende kortfilmfilmfestival – OFF21?

Vi søger en festivalkoordinator til OFF i tidsbegrænset stilling forbindelse med barselsorlov.

Vi har store ambitioner for OFF. Opbakningen er markant og mulighederne mange, og vi søger en kollega med stærke erfaringer inden for koordinering af større begivenheder. Du har relevant erfaring, er selvstændig og kan holde hovedet koldt og løse mange opgaver sideløbende i henhold til vores meget omskiftelige årshjul.

Vi har brug for en kreativ Excel-ekvilibrist med øje for effektivisering og eksekvering, der med et personligt drive, ideer, vilje og evner til at udvikle og skabe fremtidens festival i tæt samarbejde med festivalens team.

Du skal have erfaring med:

  • Koordinering af større arrangementer
  • Office-pakken og særligt Excel!!!
  • Kommunikation og tekstarbejde
  • SoMe
  • WordPress
  • Fondsansøgning

Du bliver ansat i afdeling OFF – Odense International Film Festival, som organisatorisk er en del af Kulturmaskinen i By- og Kulturforvaltningen.

Teamet udgøres af 4 medarbejdere samt praktikanter og frivillige. Vi har store ambitioner, opbakningen er markant og mulighederne mange, og vi søger en iderig kollega med stærke erfaringer inden for koordinering af større begivenheder og særligt tekstproduktion. Du har relevant erfaring, er selvstændig og kan holde hovedet koldt og løse mange opgaver sideløbende i henhold til vores meget omskiftelige årshjul.

Vi har en afslappet omgangstone på kontoret, passer godt på hinanden og sætter en stor ære i at arbejdspladsen er et rart sted at være. I stillingen får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan blive en central del af en dynamisk Kulturinstitution og et stærkt festivalteam, der arbejder hårdt og har det sjovt. Du er med til at træffe og ikke mindst føre beslutningerne ud i livet og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit præg på filmfestivalen – med andre ord, er der rum til både udvikling, engagement og udfoldelse, men også med et stærkt fokus på professionalisme og eksekvering, så festivalen på alle parametre står knivskarpt.

OFF er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan blive en central del af en dynamisk Kulturinstitution og et stærkt festivalteam, der arbejder hårdt og har det sjovt. Du er med til at træffe og ikke mindst føre beslutningerne ud i livet og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit præg på filmfestivalen.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Stillingen er på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. februar 2021.

Hvis du har behov for at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til festivalleder for OFF, Birgitte Weinberger på 30581617.

Ansøgningsfrist er den 14. december 2020. Samtaler forventes afholdt den 22. december 2020.

Ansøg stillingen lige her.