Folkeskole

OFF – Odense International Film Festival er stolte over igen i år at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Her er workshops, foredrag og kortfilm i lange baner. Der vises alt fra herlige animationer til stærke fiktions film, som alle rører, rammer og skaber store fælles oplevelser.
Rigtig mange af vores tilbud er velegnede til det yngre publikum og kan passes ind i undervisningen, og det hele er gratis!

Læs mere om tilbud til de enkelte klassetrin nedenfor.

Find vores programoversigt her.

Book billet nu – det hele er gratis og til jer!
Billetter til film bestilles via vores programoversigt. I oversigten skal i blot klikke på den ønskede filmpakke, scroll ned til screenings på siden og klik på “bestil billetter”. Husk at vælge ‘gruppebillet’ under billettype, hvis I ønsker at bestille mere end fire billetter. Det er gratis, I skal blot huske at møde op 15 min. før programmet starter.

Tøv endelig ikke med at kontakte os på 65512837, eller skriv til os på filmfestival@odense.dk.

Vi glæder os sådan til at se jer!

 

KLASSETRIN

INDSKOLINGEN
Til og med 3. klasse.
Buster 5+ og Buster 8+

MELLEMTRIN
Fra 4. til og med 6. klasse.
Buster 11+

UDSKOLINGEN
For unge fra 7. til og med 9. klasse – fra 14 år og op.

FILM FOR UNGE 14+
OFF har en særlig ungdomskonkurrence med udvalgte film fra hovedkonkurrencen. Hver dag i skoletiden fra mandag til fredag vises der forskellige programmer med kortfilm, som er særligt egnede til teenagere og unge voksne. Programmerne hedder YOU (1-6).

Det er nødvendigt at reservere pladser i forvejen, hvis man vil være sikker på en plads. Billetterne bookes via programoversigten, klik på den ønskede filmpakke, scroll ned til screenings og klik på bestil billetter. Husk at vælge ‘gruppebillet’ under billettype, hvis I ønsker at bestille mere end fire billetter. Det er gratis, I skal blot huske at møde op 15 min. før programmet starter.

Der skal bestilles billetter og reserveres plads til alle forevisninger og workshops. Det foregår efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig!

Workshops reserveres ved at skrive eller ringe til os. Og der er rift om pladserne, så vent ikke for længe!

Billetter til filmvisninger bestilles via hjemmesiden under programoversigt. Klik på den ønskede filmpakke, scrol ned til screenings og klik på bestil billetter. Husk at vælge ‘Gruppebillet’ for at kunne bestille flere end fire billetter.
Det er gratis, I skal blot huske at møde op 15 min. før programmet starter.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på: 6551 2837, eller skrive en mail til: filmfestival@odense.dk