fbpx

Bliv frivillig på OFF22

I takt med at OFF vokser, gør behovet for frivillige det samme, og heldigvis er der utrolig mange søde og kompetente mennesker, der har lyst til at hjælpe til. Hvis du er en af dem, kan du tilmelde dig som frivillig ved at udfylde tilmeldingsformularen.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af frivillige? Så har du nu mulighed for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og samtidig blive en del af et fantastisk team. Du skal bare være mellem 18 og 100 år, og med på den værste!
Tilmeld dig som frivillig og vær med til at skabe en uforglemmelig festival, for knap 30.000 besøgende.

Arbejdsopgaverne er mange og spænder bredt. Vores frivillige fungerer som alt fra biografvagter og stoleflyttere, til vært for vores mange internationale gæster. Vi finder en opgave, som passer præcis til dig! I løbet af festivalugen vil du komme til at arbejde min. 18 timer med spændende og udfordrende opgaver.
Det er desuden vigtigt, at du kan tale og forstå både dansk og engelsk.

OFF22 afholdes fra den 29. august til den 4. september på Brandts Klædefabrik, som i uge 35 vil blive omdannet til et summende, internationalt filmmekka.

Udover selve festivalugen afholdes der fire informationsmøder for frivillige i løbet af foråret og sommeren. Hvis du tilmelder dig som frivillig til OFF22, kan du sætte kryds i kalenderen:

d. 4. maj: Frølageret – kl. 19.00
d. 16. juni: Frølageret – kl. 19.00
d. 17. august: Frølageret – kl. 19.00
d. 28. august: Magasinet – kl. 17.00

Her afholdes frivilligmøderne. Bemærk, at deltagelse i det sidste møde – søndag 28/8, dagen før festivalen skydes i gang om mandagen – er obligatorisk.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål: OFFfrivillig@odense.dk

  • Har du eksempelvis erfaringer fra tidligere år, fra andet frivilligt arbejde, relevant uddannelse eller lignende.