fbpx

Bliv frivillig på OFF

OFF vokser – og det samme gør vores behov for frivillige! Heldigvis er der utroligt mange søde og kompetente mennesker derude, som år efter år har lyst til at hjælpe os med at skabe verdens bedste filmfestival. Faktisk er der blandt OFFs seje skare af frivillige intet mindre end 60% gengangere fra år til år. Det er da alt for sejt!

Vil du være en del af flokken, mærke fællesskabets magi og svælge i gode film og lækre events? Så kan du allerede nu tilmelde dig som frivillig ved at udfylde tilmeldingsformularen og glæde dig til, at vi sammen skal skabe en helt uforglemmelig festival!

Hør vores nogle af vores fantastiske frivillige fortælle:

Arbejdsopgaverne er mange og spænder vidt. Vores frivillige fungerer som alt fra biografvagter og stoleflyttere, til vært for vores mange internationale gæster. Vi finder en opgave, som passer præcis til dig! I løbet af festivalugen vil du komme til at arbejde min. 12 timer med spændende og udfordrende opgaver. Der er intet max på antal timer – så hvis du som nogle af vores überseje frivillige har lyst til at tage en uges ferie fra hverdagen og give den max gas i uge 35, så bakke vi 100% op. Men intet pres herfra 😉

Vi har ikke mange krav til vores frivillige – bortset fra, at du skal være fyldt 18 år og kunne tale og forstå både dansk og engelsk. Og så har vi brug for en børneattest på dig – men mere om det senere.

OFF23 afholdes fra den 28. august til den 3. september på Brandts Klædefabrik, som i uge 35 vil blive omdannet til et summende, internationalt filmmekka.

Udover selve festivalugen afholdes der fire informationsmøder for frivillige i løbet af foråret og sommeren. Hvis du tilmelder dig som frivillig til OFF23, kan du sætte kryds i kalenderen:

Onsdag 3. maj, Frølageret kl. 19.00: Præsentation af festivalen og nye tiltag
Torsdag 15. juni, Frølageret kl. 19.00: Workshop med præsentationsteknik + Præsentationer af frivilligopgaver + Introduktion til arbejdsplaner
Onsdag 16. august, Frølageret kl. 19.00: Årets program og præsentation af katalog + Dybdegående gennemgang af frivilligopgaver
Søndag 27. august, Magasinet kl. 17.00 (Lillejuleaften=Obligatorisk): Sidste peptalk og udlevering af t-shirts, navneskilte og andet merchandise.
Mandag 28. august – søndag 3. september: OFF23
Torsdag 5. oktober, Frølageret: Frivilligevaluering.

Bemærk, at deltagelse i det sidste møde – søndag den 27. august, dagen før festivalen skydes i gang om mandagen – er obligatorisk.

Børneattest

Da festivalen gæstes af mange børn og unge, er det nødvendigt, at vi indhenter børneattester på alle vores frivillige. Du bedes derfor bestille en børneattest via dette link, så snart du har tilmeldt dig som frivillig på OFF23. Vær opmærksom på, at du efter bestillingen vil få et brev fra Rigspolitiet i din digitale post, hvor du bliver bedt om at godkende Odense Kommunes anmodning om en børneattest. Bestil børneattesten her: https://selvbetjening.odense.dk/personale-og-loen/registrering-af-frivillige-til-kulturmaskinen
Har du spørgsmål om rollen som frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os på OFFfrivillig@odense.dk

  • Har du eksempelvis erfaringer fra tidligere år, fra andet frivilligt arbejde, relevant uddannelse eller lignende.