fbpx

Instruktør Thomas Levin er vært ved OFF Awards

I aften ruller vi den postkasserøde løber ud foran Magasinet og hælder lidt ekstra bobler i glassene, naturligvis i anledning af OFF Awards – en storstilet prisuddelingsfest, hvor vinderne af de mange konkurrencer skal findes.

Til at gelejde publikum godt igennem aftenens show har vi allieret os med den garvede filmmand, dramatiker, skuespiller og instruktør Thomas Levin.

Thomas Levin gæstede OFF – Odense International Film Festival sidste år med kortfilmen ”Walter & Alma” (2017) – filmen er Thomas Levins instruktørdebut, som han også selv har skrevet manuskript til. Tidligere har Thomas Levin arbejdet som skuespiller med bærende roller i blandt andre DR-serien ”Sommer” (2008) og ikke mindst som hovedkarakteren i TV 2’s dramaserie ”Norskov” (2015). Thomas Levin har også haft succes med sine tekster til scenekunsten, eksempelvis med teaterkomedien ”Peter og Elgen”, der indbragte ham en Reumert som Årets Dramatiker i 2012.

I aften debuterer han i rollen som OFF-vært, når han står på scenen og kaster stjerneglans over festivalens formidable finale. Der er korte taler, lange kjoler og masser af glimmer i vente!