fbpx

Junior

Under festivalen vises et bredt udvalg af kortfilm, og selvom mange af filmene rummer alvorlige og til tider barske voksenemner, er der heldigvis også masser af plads til og film for de små. Junior-programmet er tilpasset både børn og unge og giver mulighed for at deltage i filmvisninger, workshops og talks. På OFF prioriteres børn og unges læring; derfor giver de fleste af programmerne fra år til år også inspiration og værktøjer til læring, som kan bruges af både pædagoger og lærere.

 

Kortfilm for børn fra 3-13 år

I samarbejde med børne- og ungdomsfilmfestivalen BUSTER præsenterer vi tre pakker med skønne kortfilm specielt udvalgt til målgrupperne:

Kortfilm for børn 3-6 år

Kortfilm for børn 6-9 år

Kortfilm for børn 9-13 år

 

Ungdomskonkurrencen

For udskolingen har vi i alt fire filmpakker med ungdomskortfilm, som er film fra årets festivalkonkurrence, der også kan ses af unge fra 14 år. Disse filmpakker hedder ”YOU” i programoversigten.

Se alle programmerne HER ved at filtrere på ‘Ungdomskonkurrencen’

 

Med Skolen i Biografen inkl. undervisningsmateriale

Vi viser også kortfilmpakken ”Unge Stemmer”, der er udviklet i samarbejde med Det Danske Filminstitut til initiativet ”Med Skolen i Biografen”. Denne filmpakke hedder ”MSIB: Unge Stemmer” i programoversigten.

Undervisningsmateriale til ”Unge Stemmer?” findes på https://filmfestival.dk/off-aaret-rundt/med-skolen-i-biografen/ungestemmer/

 

Education No Matter What

Uddannelse er det, der driver forandring fremad – det er kraftfuldt og nødvendigt. Uddannelse bør altid være mulig, uanset hvad.

Dette program er en filmvisning og talk med Tony Søndergaard, som vil give eleverne stof til eftertanke, som I sammen med undervisningsmaterialet kan bruge til viderearbejde hjemme i klasserne.

Målgruppen er 9., 10. og gymnasieklasser

 

Tæt på Ukraine

Tag din klasse med ind for at se kortfilm fra Ukraine. Vi får besøg af instruktørerne bag filmene, som besvarer spørgsmål og deltager i en samtale med eleverne

Målgruppen er 9., 10. og gymnasieklasser