fbpx

KickOFF 2020 – OFF20 er i gang

I går blev OFF officielt skudt i gang til KickOFF 2020, hvor årets program blev præsenteret af festivalleder Birgitte Weinberger, fantastiske filmtaler blev holdt, kortfilm blev vist og vi klappede og glædedes sammen over alt det gode, som vi har i vente: en helt vild uge 35 med uanede mængder kortfilm og kærlighed på menuen.

Årets juryer begyndte at se deres første film i går. De første kortfilm rullede over biografernes lærred. De første OFF-hilsner blev sendt afsted på behørig afstand. Vi fejrede det hele til KickOFF i går, hvor festivalen fik royalt besøg, da HKH Kronprins Frederik gæstede festivalen for første gang. Kulturminister Joy Mogensen gik også på den røde løber, lige så med Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel.

I festivalens følgende dage glæder vi os til at invitere dig med på blandt andet en rundtur i den arabiske filmverden, lave ø-hop i Nordatlanten, opdage eller genopdage dansk films talent, tage med årets kunstneriske profil Peter Albrechtsen og hans inspirerende gæster på en samtale-rejse med temaet ’Sanselighed’ – og selvfølgelig nyde årets konkurrencefilm både online på OFFstream og offline i Odense.

Se hele programoversigten over den fysiske festival i Odense her

Husk at du kun kan komme ind til visninger med en gyldig billet. En billet koster 20 kroner.

Tag et smut forbi OFFstream her

Foto: all copyrights and credits: Robert Wengler