fbpx

Mike Sheridan & Palle Mikkelborg inviterer til musikalsk surround sound-oplevelse i biografmørke

Premiere på nyt lydværk

Skal du noget torsdag aften? Det skal du i hvert fald nu. List ind i biografens tusmørke og lad dig overgive til et 360 graders lydbad, når OFF inviterer til premiere på lydværket ”Anamorphosis”.

Torsdag klokken 21.00 på Magasinet kan du opleve lyd, som du aldrig har oplevet det før i biografen. I en mørklagt biografsal vil musiker Mike Sheridan og trompetist Palle Mikkelborg flytte fokus fra lærredet og lade lyden styre showet, når de fremfører deres 360 graders lydværk med fuld surround sound.

Musikeren Mike Sheridan er den første generation af digitalt indfødte. Palle Mikkelborg er født i 1941 og har som autodidakt trompetist spillet sig igennem mere end et halvt århundredes musikalske strømninger med Bill Evans, Dexter Gordon og Miles Davis.

Fællesudgivelsen ”Anamorphosis” er en musikalsk fusion mellem jazz-trompetisten Palle Mikkelborg og den 50 år yngre elektroniske komponist Mike Sheridan. Sammen spiller de sig på tværs af genre- og generationskløft og skaber et pulserende lydtapet, der får lyden til at flyde frit i den mørklagte biografsal.

Forinden vil Mike Sheridan fortælle om drømmen om at skabe den ultimative lytteoplevelse i mødet med filmformatets lydmuligheder.

Mike Sheridan og Palle Mikkelborg, ”Anamorphosis”: 29/08. 21.00. Magasinet