fbpx

Få besøg af OFFroaderen

Oplev OFFroaderen – en rullende biograf der byder på eksklusive filmoplevelser!

OFFroaderen er en ombygget campingvogn, der er forvandlet til en top tjekket rullende biograf med plads til 12 gæster i de røde, bløde sæder. Den mobile biograf er født af et ønske om at nå ud til hele landet med kortfilm og kærlighed. OFFroaderen giver en ganske unik oplevelse af at træde ind i en anden verden, lige der hvor man mindst venter det.

Inde i vognens mørke viser vi fantastiske, sjove, skøre kortfilm, der pirrer til hele det følelsesmæssige spektrum, og tager publikum med på en uforglemmelig rejse. Som Danmarks ældste og eneste Oscarkvalificerende filmfestival har OFF et imponerende bagkatalog af høj kvalitet, og vi kan derfor stensikkert finde kortfilm, der passer lige til lejligheden.

Vi har i løbet af årene allerede besøgt Heartland, Tinderbox, DGIs Landsstævne, Kulturmødet Mors, SVEND, Parasol, H.C. Andersen Festivals, Odense Havnekulturfestival og du har også mulighed for at få besøg af OFFroaderen til dit arrangement, din festival, på din campingplads, eller til byfesten. Der er (næsten) ingen grænser for, hvor den kan køre hen, og vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du ønsker besøg af os. Vi kommer med forrygende kortfilmpakker og sørger for kørsel, opsætning og bemanding af vognen.

Vil du gerne have besøg af OFFroaderen, så skriv til filmfestival@odense.dk for et uforpligtende tilbud.