fbpx

OFF & DFI holder filmseminar for bibliotekarer

DFI’s filmseminar for bibliotekarer præsenterer nye film og formidlingsprojekter, og sætter fokus på bibliotekernes og kulturhusenes muligheder for at udnytte filmenes potentiale i deres publikumstilbud.
Seminaret finder sted tirsdag og onsdag under OFF18 og byder på en god blanding af de nyeste kortfilm, bl.a. en håndfuld kortfilmsperler fra årets konkurrenceprogram på festivalen, samt dokumentarfilm, og oplæg fra både filmskabere og formidlere, der kan inspirere til publikumsaktiviteter for børn, unge og voksne.

Se programmet nedenfor og tilmeld dig HER.

Du bliver præsenteret for nogle af de sammenhænge, hvor film har oplagte kvaliteter: som underholdning og oplevelse, som katalysator for debat, refleksion og socialt samvær, i forbindelse med leg, læring og digital dannelse, og som en del af andre formidlingsprojekter og lokalt samarbejde.
I løbet af seminaret vil du også blive inspireret og få ny viden fra kolleger fra hele landet,  der byder ind, og fortæller om deres aktiviteter og erfaringer. Det kan give dig nye kontakter, og medvirker til at du får nye ideer med hjem.

Vi glæder os til at se dig i Odense 28.–29. august 2018.