fbpx

OFF har fundet årets hold af fantastiske frivillige!

OFF – Odense International Film Festival lukker nu for tilmelding af frivillige til OFF18, da målet på de magiske 150 er nået. Der er dog mulighed for at komme på venteliste, og dermed stadig have en chance for at være med på holdet til en uge fyldt med kortfilm og kærlighed!

OFF’s frivillige er et kæmpe aktiv for festivalen, og en af festivalens grundpiller. År efter år er de fantastiske frivillige med til at få festivalen på vingerne og gøre et besøg til en uforglemmelig oplevelse, for de mere end 27.000 besøgende fra både ind- og udland. De frivilliges entusiasme og engagement er samtidig med til at skabe en unik stemning og atmosfære på festivalen, som gør OFF til noget særligt.

Det er derfor både med stor begejstring, stolthed og ydmyghed at OFF nu må lukke for tilstrømningen af frivillige.

Festivalleder Birgitte Weinberger:

”Det er rørende at opleve den massive opbakning, som de mange frivillige er et udtryk for. OFF er noget vi skaber sammen, nye som gamle, unge som ældre, og vi gør det, fordi vi ikke kan lade være. Det er så meningsfuldt og fint, at vi har disse unikke fællesskaber, hvor en fælles passion binder os sammen på tværs”.

OFF er Danmarks største og ældste kortfilmfestival, samt Danmarks eneste Oscarkvalificerende filmfestival. OFF hylder kortfilmformatet, og i løbet af festivalen præsenterer vi unikke filmoplevelser for danske, såvel som internationale gæster.
Filmfestivalen afholdes i Brandts området lige i hjertet af Odense, som hvert år i uge 35 bliver transformeret til et summende filmmekka for folk i alle aldre. OFF18 løber af stablen fra d. 27. august – 2. september.

Skriv dig på ventelisten her

Ups! We kunne ikke finde din formular.