fbpx

OFF på tur til Esbjerg tirsdag d. 14 november

Nordisk Film Biograf lægger sal til når OFF indtager Esbjerg d. 14. november.

De fire første visninger er forbeholdt skoler og institutioner. Vær opmærksom på, at da alle visninger er gratis, er det ekstra vigtigt at du melder afbud direkte til biograferne hvis du bliver forhindret i at deltage, så pladsen kan blive frigivet.

Kortfilm for børn (6-9 år)

Kl. 09.15 -10.00 (Varighed 36 min.)

Finurlige, magiske og rørende kortfilm, med meget på hjerte. Oplev The Smortlybacks, Ztripes, Kaninpigen, Stensuppe og Robotten og Hvalen.
Filmene præsenteres i samarbejde med Børnebiffen.

Find Billet Her
Kortfilm for børn (9-13 år)

Kl. 10.15 – 11.00 (Varighed 39 min.)

Særligt udvalgte kortfilm til de let ældre børn. Starter i den lette ende med filmene Ztripes og Smortlybacks, men berører også dybere emner som vrede i Related og smerten ved at tage afsked med et kæledyr i Transition.

Find Billet Her
Kortfilm for unge

Kl. 11.15 – 12.45 (Varighed 1. t 23 min.)

Til unge over 14 år, har vi sammensat den ultimative kortfilms-”tour de force”. Syv kortfilm, som på under halvanden time garanterer at sende dig på sprudlende rundtur i hele følelsesregistret og give en suveræn introduktion til den korte fortællings uendelige muligheder.
Fantasy – 10 min. I´ll be your Kettle – 9 min. A View from Above – 20 min. Supervenus – 3 min. Ikki illa Meint – 21 min. Our Fathers Sons 7 min. Voice Activated - 12 min.

Find Billet Her
Rainbow Girls - Talk og kortfilm med Zinnini Elkington

Kl. 13.00 – 14.30

Mød den prisvindende instruktør og skuespiller Zinnini Elkington i en samtale med festivalleder Birgitte Weinberger om hendes spændende vej ind i filmbranchen og se hendes kortfilm Rainbow Girls.

Find Billet Her
Vinderfilm fra OFF23 blok 1 (med intro af Festivalleder Birgitte Weinberger)

Kl. 15.00 - 17.00 (Varighed 1. t 44 min.)

Blok 1 indeholder den foruroligede franske animationsfilm Skinned. Det danske break-up drama Stranded. Sylespids samfundskritik i animationsfilmen Let Them Eat Cake. Hjerteskærende dansk dokumentar i Papa – Notes on Life and Death. Sansebombarderende Ungarsk animation i Amok. Og til slut en rørende fortælling om relationer og identitet i den danske The Shift.

Find Billet Her Læs mere om filmene
Vinderfilm fra OFF23 blok 2 (med intro af Festivalleder Birgitte Weinberger)

Kl. 17.00 - 19-00 (Varighed 1. t 54 min.)

Blok 2 starter med den dystopiske amerikanske dokumentar Squid Fleet. Rystende dansk systemkritik i An Example. Håb og længsel i den danske animation Dream. En kortfilm helt uden lyd i Asterión. Ømme svenske møder i Circle of trust og slutter med Nicolaj Kopernikus både foran og bag ved kameraet i From Above.

Find Billet Her Læs mere om filmene
Fra Odense til Oscar - Talk og kortfilm med Anders Walter

Kl. 19:30 – 21:00

Mød den Oscarvindende filminstruktør Anders Walter i samtale med festivalleder Birgitte Weinberger og hør om hans imponerende rejse fra den første kortfilm 9 Meter, som blev vist på OFF12, til den røde løber i Hollywood i 2014, hvor han modtog en Oscar for kortfilmen Helium, som vi skal se denne aften.

Find Billet Her
OFF – Let’s talk about Sex (med intro af Festivalleder Birgitte Weinberger)

Kl. 21.15 – 22.45 (Varighed 1 t. 24 min.)

Kortfilmens verden er spraglet, mangfoldig og bruges ofte til at kaste lys på skæbner, følelser og fortællinger som gemmer sig under overfladen. Tag med på en intim opdagelsesrejse med 5 særligt udvalgte kortfilm. Pre-Drink 22 min. Pussy 8 min. Everything has a beginning 21 min. Fucking Bunnies 17 min. og Take me 10 min.

Find Billet Her Læs mere om filmene