fbpx

OFF søger praktikant

Vi søger en praktikant til start omkring d. 1. februar 2020 og minimum tre måneder frem.

Et nyt festivalsår er skudt i gang hos OFF – Odense International Film Festival og vi søger en ny praktikant, der kan hjælpe med at forberede OFF21. Lige nu bliver mange kulturbegivenheder aflyst eller flyttet på grund af Covid19, men der er heldigvis lang tid til, at den næste festival skal afholdes, så vi er i fuld gang med at planlægge OFF21 og finde ud af, hvordan vi gør det så sikkert som muligt at afholde festivalen i uge 35 i 2021 – med eller uden restriktioner til den tid.

Vi følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer både ift. arbejdsforhold og eventuelle arrangementer i løbet af foråret.

OFF er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til både udvikling og udfoldelse. The OFFice består af en dejlig blanding af både fantastiske fastansatte og pragtfulde praktikanter, både universitets- og virksomhedspraktikanter. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer for at opnå et så stærkt hold som muligt. Det vigtigste er, at du er dygtig til det du laver og tør at kaste dig ud i nye projekter. Hvis du bliver en del af The OFFice, vil du også være med til at træffe beslutninger, og du får også mulighed for at sætte dit præg på filmfestivalen ved at gøre brug af din faglighed og dygtighed.

Det er vigtigt, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
  • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
  • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
  • Er god til hele Office-pakken.

Selvom festivalen kun udgør én uge af året, så er det ikke ensbetydende med, at vi sidder stille resten af året. På The OFFice har vi altid travlt med at skabe den næste festival. Arbejdsopgaverne spænder bredt, dog har de samme udgangspunkt, og det er at få den næste festival til at blive endnu en fest. Du vil blandt andet komme til at arbejde indenfor kommunikation, formidling, grafik, eventplanlægning, koordinering og fondsansøgning. Og du kan også selv få lov til at sætte præg på nogle af de opgaver, som du gerne vil arbejde med.

Dine opgaver som praktikant kan derfor spænde vidt, men tre ting er sikre og det er at du kommer til at lave noget, som du kan lide, du kommer til at se kortfilm og du bliver en del af fællesskabet.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning hurtigst muligt til festivalleder Birgitte Weinberger: bsw@odense.dk / 65 51 28 37

Foto: Malene Nelting