fbpx

OFF Special: Animations Fix

Mandag d. 4. februar kl. 19 på Cafe biografen

OFF – Odense International Film Festival viser spritnye animerede kortfilm fra de supertalentfulde animatorer fra Animationsskolen i Viborg.

Animationsfilmen og dens særlige, dristige evne til at fortælle historier har altid stået OFFs hjerte nær; hvert eneste år er vi privilegerede over at kunne præsentere visionære animationsfilm, der dels forfærder, dels henrykker publikum, og ikke mindst åbner op for universer, som aldrig havde eksisteret uden animatorernes fantasi.

Under festivalen i uge 35 viser OFF, i samarbejde med den danske animationssammenslutning – ANIS – de bedste af de bedste animerede kortfilm fra hele verden, og OFF19 bliver ingen undtagelse. Fantasifulde, farverige rørende, irriterende, grimme og smukke film alle fortalt med nerve og mod. Filmen kan ses til sommer og skaberne bag, alle de krøllede, kreative hjerner, stregtegnere, computeranimatorer – alle dem kan man møde under OFF. I stor stil stille filmskaberne nemlig op for at møde alle de mange filmelskende fynboer, og for at dele erfaringer og bryde brød med filmskabere fra alle andre hjørner af det filmiske håndværk.

Og selvom forberedelserne til OFF19 er i fuld gang, trænger vi alligevel til et ordentligt animations fix, og derfor glæder vi os meget til at byde inden for til det næste OFF Special arrangement med gæster og film fra The Animation Workshop.

Netop nu færdiguddannes et nyt hold af animatorer og CG Artists efter 3 ½ års studier på VIA University College i Viborg, og vi glæder os til at vise deres afslutningsprojekter i dette OFF special-program, som består af otte værker (syv film og et computerspil). Herforuden viser vi et par af vores favorit-animationer fra OFF18, og vi glæder os vildt til et ordentligt fix mens vi venter på OFF19. Håber vi ses <3

Billetter kan købes for en flad halvtredser på cafebio.dk

 

OFF19 finder sted fra 26. august til 1. september 2019