fbpx

OFF viser årets vinderfilm i Cafe Biografen

Nu får du mulighed for at se eller gense flere af de allerbedste kortfilm, der vandt priser på OFF – Odense International Film Festival 2018, mandag den 5. november, hvor blok to af OFF vinderfilm vises i Cafe Biografen.

Filmene vil blive introduceret af festivalleder Birgitte Weinberger, der får besøg af Kristian Håskjold og Caroline Steenberg Dam, som er henholdsvis instruktør og producer på kortfilmen ”En Værdig Mand”, som vandt årets Staff Pick Award. Det betød, at Caroline og Kristian udover at vinde æren og en pengepræmie fik deres film ”En værdig mand” på den digitale streamingtjeneste Vimeo, og fik over 100.000 seere i løbet af den første uge. Mød de unge filmtalenter til en snak om kortfilmen og hvad det betyder at få sin film ud i den store verden.

OFF – Danmarks internationale, Oscarkvalificerende kortfilmfestival blev endnu en gang afholdt i uge 35 i hjertet af Odense, hvor gæster fra nær og fjern blev budt på mere end 200 arrangementer – og ikke mindst kortfilm fra hele verden i rå mængder. Over 2500 kortfilm søgte om optagelse i årets konkurrenceprogram, hvoraf 111 klarede sig igennem nåleøjet og blev vist under festivalen for et stort og veloplagt publikum.

OFF’s kompetente juryer kom på hårdt arbejde for at finde de bedste kortfilm indenfor festivalens fem konkurrencer; hovedkonkurrencen, den danske, animation, dokumentar og ungdomskonkurrence. Vinderne blev hædret under lørdagens prisoverrækkelse med statuetter, priser og klapsalver – og for hovedprisvinderne med muligheden for at komme i betragtning til den eftertragtede Oscar.

Mandag d. 05. November:

Vimeo Staff Pick Award En Værdig Mand Denmark
Animation Talent Award Egg France/Denmark
Best Danish Short Film Maja Denmark
HCA Award (hovedprisen) Detainment Ireland

Billetter koster 80kr. og kan købes på Cafe Biografens hjemmeside: www.cafebio.dk

Den 3. december vises blok tre af vinderfilm, også i Cafe Biografen.

 

Se den samlede liste over vindere og nominerede her: https://filmfestival.dk/off18-vindere-og-nominerede/