fbpx

OFFSPRING

OFFSPRING er OFF – Odense International Film Festivals talentprogram, hvor unge filmtalenter, optaget på film og scenekunst-uddannelser i Danmark, får en unik mulighed for at netværke, se en masse fantastiske film og få inspiration gennem netværksmøder, talks og ikke mindst i mødet med en masse, skønne, passionerede mennesker fra hele verden.

OFF tilbyder filmtalenter et skræddersyet program, der giver de bedste forudsætninger for at udnytte de muligheder som festivalen giver med et socialt og fagligt indhold af høj kvalitet.
I år kommer OFFSPRING-holdet til at bestå af elever fra Super8, Super16, 18Frames, Filmskolen, EFC, Animationsskolen i Viborg, Scenekunstskolen i Odense, samt musikkomponisterne fra Konservatoriet, og vi glæder os helt vildt til at se jer.

OFFSPRING finder sted i festivalugen (uge 35) fra torsdag den 2. september til søndag den 5. september 2021.
Det koster 350 kr. at tilmelde sig OFFSPRING uagtet hvor mange dage man er her.

Prisen inkluderer skræddersyet program, gratis visninger (normalpris 20 kr. per billet), adgang til receptioner, fællesspisning torsdag, fredag og lørdag, plads til awardshow om muligt.

Deadline for tilmelding var 1. august 2021

Har du brug for hotelovernatning, kan du få rabat på vores festivalhotel ved at kontakte gæstekoordinator Dunja Misic (dunmi@odense.dk).

Den særlige situation verden befinder sig i betyder, at vi ikke 100% ved hvordan OFF21 kommer til at se ud, da myndighedernes anbefalinger bliver tilpasset løbende. Derfor ved vi heller ikke, hvor mange pladser vi ender med at kunne sætte til salg i salene, om vi kan få besøg af de internationale filmskabere, hvor mange vi må samles til festerne og så videre, og så videre. Men det er jo desværre et velkendt og fælles vilkår, og vi ved, at I vil bære over med os, og hjælpe os med at få den bedst mulige OFF på vingerne.