fbpx

Bliv praktikant hos OFF!

Vi søger praktikanter til start omkring August og minimum tre måneder frem.

OFF – Odense International Film Festival er Danmarks ældste (1975), internationale, oscar-kvalificerende kortfilmsfestival, der afholdes hvert år i uge 35, hvor ugen summer af spændende film og mennesker fra hele verden.

På the OFFice har vi altid travlt med at skabe den næste festival, og søger nu nye praktikanter, der har lyst til at være med til at forberede næste års festival, OFF24.

Arbejdsopgaver

Du bliver en del af et mindre hold af praktikanter, der vil indgå i det daglige arbejde på the OFFice.

Dine opgaver som praktikant vil afspejle årshjulet for festivalproduktionen og vil naturligt være meget dynamiske og omskiftelige, men har altid det samme udgangspunkt: at skabe en fantastisk festival i uge 35!

Eksempler på arbejdsopgaver inkluderer, men er ikke afgrænset til:

  • Assistere ved afvikling og afrapportering af program og events til årets festival
  • Kommunikation- og formidling af årets festival, herunder også SoMe.
  • Øvrige administrations- og koordineringsopgaver, herunder fondsansøgning, mailkorrespondancer med samarbejdspartnere, opdatering af hjemmeside, OFFstream og FilmFreeway m.v.

Arbejdsopgaverne fordeles alt efter erfaringer og kompetencer på holdet. Vi samarbejder for at løse opgaverne, men har også tiltro til dine evner, og du vil derfor også opleve at have egne ansvarsområder og frihed til at sætte et personligt præg på dit arbejde.

Vores forventninger til dig:

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer for at sammensætte et så stærkt hold som muligt. Det vigtigste er, at du er engageret og motiveret for at arbejde for en festival, og tør at kaste dig ud i nye projekter.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
  • Er god til at samarbejde.
  • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
  • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
  • Er udadvendt og ansvarsbevidst.
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.

Hvem er OFF?

OFF er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til både udvikling og udfoldelse. Bag OFF findes the OFFice, som består af en dejlig blanding af både fantastiske fast- og projektansatte samt pragtfulde praktikanter. Vi er et lille hold med et godt fællesskab, åbne døre og højt til loftet.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål om praktikforløbet, så send en mail hurtigst muligt til os på Filmfestival@odense.dk. Vi holder løbende samtaler og vil glæde os til at læse din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!