fbpx

Tag med Wikke & Rasmussen til TNFF U16-finale

Det første trin på karrierestigen er nøjagtig lige så vigtigt som det sidste, og derfor er vi særligt glade for at byde TheNextFilmFestival (TNFF) velkommen til filmfestlige dage under OFF.

TNFF er en filmkonkurrence og filmfestival for filmskabere under 21 år. De film, du kan se på TNFF, er fundet ved indledende semifinaler i landets fem regioner. Her er radikale ideer, rørende historier og gode grin – alt sammen set fra en ung (kamera)vinkel. Kort sagt: TNFF er fuld af danske og internationale spirende filmmagere – mød dem, se filmene, mærk ungdommens energi!

TNFF er værter for en lang række egenarrangementer i OFF-ugen; så mange, at det kan være svært at vælge. Men skal vi alligevel fremhæve ét, kunne det være fredagens U16-finale i Nordisk Film Biografer. Her mødes unge filmfolk i alderen 14-16 år fra hele landet, og de medbringer personlige film med noget på hjerte. Filmene, der vises ved finalen, har kvalificeret sig ved indledende filmfestivaler i løbet af året. Filmmakkerparret Wikke & Rasmussen er dagens værter, der er gallafotografering, gratis popcorn og naturligvis masser af gode film. Det skal du da med til! Skynd dig at booke billet lige her