fbpx

Talent! Talent! Talent!

OFF elsker talenterne, og vi sætter en stor ære i at udgøre en platform for de spirende filmskabere. Vi samarbejder med filmuddannelserne, og vi bød igen velkommen til dansk films fremtid.

Den Danske Filmskole

Den Danske Filmskole blev grundlagt i 1966, og er Danmarks eneste statslige videregående uddannelse inden for film-, tv- og computerspilproduktion. I dette program kunne man opleve tre afgangsfilm.

Super16

Filmskolen Super16’s årgang #11 inviterede eksklusivt gæster ind i klipperummet på deres afgangsfilm. Alle seks afgangshold viste aktuelt work-in-progress fra deres afgangsfilm, der befandt sig i klipperummet.

Super8 – Behind the Scenes

Super8 er en fri filmuddannelse med base i Aarhus. Gæsterne blev inviteret til et oplæg om skolens basale sammenhængskraft af forperson Simon Tei, der også snakkede med repræsentanter fra hver faglinje.

18Frames

18Frames er en uafhængig, treårig filmuddannelse forankret på Fyn. I år inviterede de til premiere på Årgang #5s tre afgangsfilm, hvilket blev fejret med efterfølgende reception og fest.

European Film College

På Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft kombineres højskoleånd, fællesskab og fællessang med intens træning i det at lave film fra idé til det store lærred.  I dette program kunne man se fem kortfilm.

Film KNUS

Film KNUS udspringer af et interessesamarbejde, hvor udviklingshæmmede mennesker viser, hvordan de udfolder sig kunstnerisk gennem kortfilm og musik. Flere film blev vist, og efter filmene var der koncert.

OS Kortfilmsakademi

Odenses fire almene gymnasier samarbejder med OFF og Odense Filmværksted om et filmakademi med fokus på kortfilmproduktion, og til dette program blev elevernes kortfilm vist.

HF/VUS

HF & VUC FYN Odense præsenterede et udvalg af de film, som skolens mediefagselever har produceret i løbet af året. Man kunne møde de unge filmskabere og stille dem spørgsmål.

Odense Filmværksted

Odense Filmværksted præsenterede to arrangementer og inviterede hver morgen til ”Filmsnak og Morgenkaf’.

Upcoming Fyn

Her blev der blændet op for de nyeste, fynske kortfilm i alle genrer og længder. Der var mulighed for at få et dybere indblik i filmene, da filmskaberne efter visningen deltog i en Q&A-session.

Screen Talent Europe

Formålet med Screen Talent Europe er at hæve standarden for europæisk talentudvikling, og at skabe samarbejde mellem europæiske filmværksteder. Der blev vist seks kortfilm fra seks forskellige lande.

Open Workshop – Animation Eye Candy

Det var en eftermiddag i selskab med farverige animationsfilm af både nationale og internationale talenter, støttet af filmværkstedet Open Workshop i Viborg.

TNFF – The Next Film Festival

TNFF – The Next Film Festival er en filmfestival for filmskabere under 21 år, som igennem flere år har været en fast del af OFF. Filmene, der vises, er fundet ved indledende semifinaler i landets fem regioner.