fbpx

The Next Film Festival

OFF er stolte af at kunne præsentere den fantastiske festival i festivalen: The Next Film Festival. TNFF er Danmarks filmfestival for unge talentfulde filmskabere under 22 år. Festivalen er præcis ligesom som alle andre filmfestivaler; screenings, Q&A’s, workshops, netværksevents, awardsshow, photoshoots og hygge.

Her er der plads til alle slags film og ikke mindst alle slags mennesker. I de 17 år festivalen har eksisteret (først under navnet Oregon), har den været et mødested for unge filmskabere, filmundervisere og andre fagfolk i branchen. The Next Film Festival er altså meget mere end en begivenhed, hvor der vises film. Det er en platform, der giver unge filmskabere mulighed for at vise deres talent, skabe et netværk, og udtrykke deres stemme. Det er en platform, der er blevet en afgørende start på mange nuværende filmfolks karrierer.

The Next Film Festival er en festival hvor nye stemmer høres, forskellige perspektiver præsenteres, og talent plejes og dyrkes.

Alle er velkomne til at bestille billetter til The Next Film Festivals screeninger. Her kan man komme og se, hvad der rører sig i det unge vækstlag, og høre de unge filmskabere fortælle om deres film. Om søndagen bliver det store awardsshow afholdt, hvor The Next Film Festivals jury bestående af b.la. Jonas Risvig, Regner Grasten og Tilde Harkamp, vil uddele priser, der hjælper filmskaberne på vej til at lave endnu flere film.

Læs meget mere om The Next Film Festival lige HER