fbpx

12.000 billetter er allerede hapset

Så er der blot en enkelt lille uge til vi igen kan byde velkommen til OFF22 – og vi glæder os! Det er der også mange andre der gør, for allerede nu er mere end 12.000 billetter røget af sted til forventningsfulde kortfilmselskere. Men bare rolig, der er stadig flere at få.

Programmet byder på filmvisninger fra morgen til aften med kortfilm fra alle verdenshjørner og i alle genrer. Vi har inddelt de 123 film i forskellige visninger, hvor man ser 4-7 forskellige kortfilm i hver. Billetten til en visning koster en flad 20’er, og dem kan man få fingrene i lige her.

Men OFF22 præsenterer også en lang række andre events i kortfilmenes tegn. Vi kan blandt andet byde velkommen til Adam Price, der giver os et blik ind i sin internationale karriere, vi skal med Lydmor og Anna Lidell på musikalsk samtalerejse (hvor der også vil være en lille intimkoncert i vente), og så præsenterer vi en uhyggeligt interessant snak om lyd, gys og gru mellem Christian Tafdrup og Sune Kølster. Jesper Dalgaard fortæller om sin særlige tilgang til dokumentargenren, og Andrias Høgenni fortæller om sin egen vej ind i branchen.

Filmfesten fortsætter i de lyse aftentimer, og når mørket er faldet på. Her er både fantastiske festlige og filmiske oplevelser i vente – dem kan man tjekke ud lige her. Som altid har vi selvfølgelig også en række spillefilm, som man kan se under åben himmel på Amfiscenen.

 

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en uge med kortfilm og kærlighed!