fbpx

Bliv en del af OFF

Her har du muligheden for at blive en del af holdet, der året rundt får festivalen til at køre på skinner.
Scroll længere ned og læs mere om muligheden for at blive frivillig under festivalen i uge 35 og om muligheden for at blive praktikant i et par måneder og dermed blive del af the OFFice.

OFF søger en erfaren og driftssikker kollega til at løfte det administrative ansvar i tæt samarbejde med festivalens kunstnerisk ansvarlige samt øvrige team.

OFF har igennem de seneste 10 år gennemgået en markant transformation, hvor festivalen i sin nuværende form, kan blande sig med de allerbedste og vigtigste kortfilmfestivaller i Europa. Samtidigt nyder festivalen stor anerkendelse og opbakning såvel lokalt som nationalt fra både filmbranche, presse, publikum, politikere og andre bevillingsgivere.

Ledelsen af festivalen – såvel administrativt som kunstnerisk – har indtil nu været varetaget af én person, men for at sikre festivalens forsatte udvikling, vælger vi nu at styrke organisationen ved at opdele opgaverne imellem en administrativ og en kunstnerisk ansvarlig. Der er således tale om en stilling, hvor parløbet med den kreative ansvarlige er i højsæde, for på den måde at underbygge festivalens udvikling.

OFF – Odense International Film Festival er en del af kulturhuset Kulturmaskinen, som er en del af by- og kulturforvaltningen i Odense Kommune.

Som administrativ ansvarlig indgår du i Kulturmaskinens faglige lederkreds og er derfor helt central når vi som samlet kulturinstitution omsætter de kulturpolitiske mål og Kulturmaskinens vision, mission, værdier og kerneopgave til virkelighed. Det overordnede ansvar – herunder personaleledelsen – varetages af ledelsen i Kulturmaskinen, men den daglige teamledelse og koordinering af opgaver hører ind under den administrative ansvarlige.

Vi har store ambitioner for OFF. Opbakningen er markant og mulighederne mange, og vi søger en kollega med stærke erfaringer inden for ledelse, projektledelse og koordinering. Den administrative ansvarlige skal på daglig basis sikre, at festivalens mange opgaver bliver fordelt og løst hensigtsmæssigt, ligesom det forventes, at man har øje for effektivisering, og sikrer en vellykket eksekvering af festivalens mange arrangementer.

Du har relevant erfaring, er en stærk holdspiller der kan arbejde selvstændigt, og med empati og sociale kompetencer evner at sammensætte et hold og få teamet til at svinge i dagligdagen. Du kan holde hovedet koldt og løse mange opgaver, når det er nødvendigt og forstår at navigere og prioritere i et meget omskifteligt årshjul med svingende arbejdsmængder og -tider. Vi søger med andre ord en fleksibel Excel-ekvilibrist med stærke evner inden for samarbejde, koordinering, effektivisering og eksekvering.

Du har drive, idéer, vilje og evne til at udvikle og skabe fremtidens festival i tæt samarbejde med festivalens kreativt ansvarlige og holdet som helhed.

Vi forventer, at du har:

 • en relevant akademisk uddannelse
 • stærke sproglige evner i tale såvel som på skrift på både dansk og engelsk, og formår at kommunikere på alle niveauer.
 • erfaring med projektledelse
 • erfaring med projekt, økonomi- og resursestyring
 • erfaringer med markedsføring, partnerskaber og sponsorer
 • erfaring med at rekruttere, fastholde og koordinere frivillige
 • struktur i dine metoder og evnen til at dokumentere via organisationens elektroniske systemer.
 • Veludviklede samarbejdsevner og lysten til at være en del af et hold

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Stillingen er på 37 timer om ugen, og løber fra 1. maj 2021

Hvis du har behov for at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til festivalleder for OFF, Birgitte Weinberger på 3058 1617 eller Kulturmaskinens chef, Jakob Kwederis på 3151 1301

Ansøgningsfristen er den 10. marts 2021. Samtaler forventes afholdes i uge 11, 2021.

Odense Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

I takt med at OFF vokser, gør behovet for frivillige det samme, og heldigvis er der utrolig mange søde og kompetente mennesker, der har lyst til at hjælpe til. Hvis du er en af dem, kan du tilmelde dig som frivillig ved at udfylde tilmeldingsformularen.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af frivillige? Så har du nu mulighed for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og samtidig blive en del af et fantastisk team. Du skal bare være mellem 18 og 100 år, og med på den værste!
Tilmeld dig som frivillig og vær med til at skabe en uforglemmelig festival, for knap 30.000 besøgende.

Arbejdsopgaverne er mange og spænder bredt. Vores frivillige fungerer som alt fra biografvagter og stoleflyttere, til vært for vores mange internationale gæster. Vi finder en opgave, som passer præcis til dig! I løbet af festivalugen vil du komme til at arbejde min. 18 timer med spændende og udfordrende opgaver.
Det er desuden vigtigt, at du kan tale og forstå både dansk og engelsk.

OFF21 afholdes fra den 30. august til den 5. september på Brandts Klædefabrik, som i uge 35 vil blive omdannet til et summende, internationalt filmmekka.

Udover selve festivalugen afholdes der fire informationsmøder for frivillige i løbet af foråret og sommeren.. Hvis du tilmelder dig som frivillig til OFF21, kan du sætte kryds i kalenderen 5/5, 17/6, 18/8, 29/8 , hvor frivilligmøderne afholdes. Bemærk, at deltagelse i det sidste møde – søndag 29/8, dagen før festivalen skydes i gang om mandagen – er obligatorisk.

Hos OFF sørger vi naturligvis for, at alle frivillige kan føle sig trygge ift. Covid-19 og vi følger myndighedernes retningslinjer både til møderne og festivalen.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål: filmfestival@odense.dk

 • Har du eksempelvis erfaringer fra tidligere år, fra andet frivilligt arbejde, relevant uddannelse eller lignende.

Vi modtager gerne ansøgninger løbende fra i forbindelse med projektorienterede forløb som led i uddannelse, men da OFF er en del af Odense Kommune, må vi ikke tage imod virksomhedspraktikanter fra Odense Kommune.

OFF er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til både udvikling og udfoldelse. Vores medarbejdere består af en blanding af fastansatte og skønne praktikanter. Der er med andre ord løbende udskiftning, og vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du er på udkig efter en praktikplads.
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer for at opnå et så stærkt hold som muligt. Det vigtigste er, at du er dygtig til det du laver, og er villig til at kaste din kunnen i projektet.
Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan blive en central del af et dynamisk festivalteam. Du er med til at træffe beslutningerne og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit præg på filmfestivalen.

 • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
 • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
 • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
 • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
 • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
 • Er god til hele Office-pakken.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til
Festivalleder Birgitte Weinberger
bsw@odense.dk / 65 51 28 21