fbpx

Bliv en del af OFF

Her har du muligheden for at blive en del af holdet, der året rundt får festivalen til at køre på skinner.
Scroll længere ned og læs mere om muligheden for at blive frivillig under festivalen i uge 35 og om muligheden for at blive praktikant i et par måneder og dermed blive del af the OFFice.

Vil du være med til at udvikle, eksekvere og udbrede kendskabet til den næste udgave af Danmarks internationale Oscarkvalificerende kortfilmfilmfestival – OFF21?

Vi søger en festivalkoordinator til OFF i tidsbegrænset stilling forbindelse med barselsorlov.

Vi har store ambitioner for OFF. Opbakningen er markant og mulighederne mange, og vi søger en kollega med stærke erfaringer inden for koordinering af større begivenheder. Du har relevant erfaring, er selvstændig og kan holde hovedet koldt og løse mange opgaver sideløbende i henhold til vores meget omskiftelige årshjul.

Vi har brug for en kreativ Excel-ekvilibrist med øje for effektivisering og eksekvering, der med et personligt drive, ideer, vilje og evner til at udvikle og skabe fremtidens festival i tæt samarbejde med festivalens team.

Du skal have erfaring med:

 • Koordinering af større arrangementer
 • Office-pakken og særligt Excel!!!
 • Kommunikation og tekstarbejde
 • SoMe
 • WordPress
 • Fondsansøgning

Du bliver ansat i afdeling OFF – Odense International Film Festival, som organisatorisk er en del af Kulturmaskinen i By- og Kulturforvaltningen.

Teamet udgøres af 4 medarbejdere samt praktikanter og frivillige. Vi har store ambitioner, opbakningen er markant og mulighederne mange, og vi søger en iderig kollega med stærke erfaringer inden for koordinering af større begivenheder og særligt tekstproduktion. Du har relevant erfaring, er selvstændig og kan holde hovedet koldt og løse mange opgaver sideløbende i henhold til vores meget omskiftelige årshjul.

Vi har en afslappet omgangstone på kontoret, passer godt på hinanden og sætter en stor ære i at arbejdspladsen er et rart sted at være. I stillingen får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan blive en central del af en dynamisk Kulturinstitution og et stærkt festivalteam, der arbejder hårdt og har det sjovt. Du er med til at træffe og ikke mindst føre beslutningerne ud i livet og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit præg på filmfestivalen – med andre ord, er der rum til både udvikling, engagement og udfoldelse, men også med et stærkt fokus på professionalisme og eksekvering, så festivalen på alle parametre står knivskarpt.

OFF er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan blive en central del af en dynamisk Kulturinstitution og et stærkt festivalteam, der arbejder hårdt og har det sjovt. Du er med til at træffe og ikke mindst føre beslutningerne ud i livet og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit præg på filmfestivalen.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Stillingen er på 30 timer om ugen med tiltrædelse 1. februar 2021.

Hvis du har behov for at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til festivalleder for OFF, Birgitte Weinberger på 30581617.

Ansøgningsfrist er den 14. december 2020. Samtaler forventes afholdt den 22. december 2020.

Ansøg stillingen lige her.

I takt med at OFF vokser, gør behovet for frivillige det samme, og heldigvis er der utrolig mange søde og kompetente mennesker, der har lyst til at hjælpe til. Hvis du er en af dem, kan du tilmelde dig som frivillig ved at udfylde tilmeldingsformularen.

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske hold af frivillige? Så har du nu mulighed for at opleve filmens magiske verden, både foran og bagved det store lærred, og samtidig blive en del af et fantastisk team. Du skal bare være mellem 18 og 100 år, og med på den værste!
Tilmeld dig som frivillig og vær med til at skabe en uforglemmelig festival, for knap 30.000 besøgende.

Arbejdsopgaverne er mange og spænder bredt. Vores frivillige fungerer som alt fra biografvagter og stoleflyttere, til vært for vores mange internationale gæster. Vi finder en opgave, som passer præcis til dig! I løbet af festivalugen vil du komme til at arbejde min. 18 timer med spændende og udfordrende opgaver.
Det er desuden vigtigt, at du kan tale og forstå både dansk og engelsk.

OFF21 afholdes fra den 30. august til den 5. september på Brandts Klædefabrik, som i uge 35 vil blive omdannet til et summende, internationalt filmmekka.

Tilmeldingen åbner op i foråret

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål: filmfestival@odense.dk

 • Please enter a number from 0 to 99.
 • (fx pensionist, sygemeldt, studerende, barsel, arbejdsløs, flexjob eller andet)
 • Hvor tit/meget kommer du på OFF?
  Vælg gerne flere

Vi modtager gerne ansøgninger løbende fra virksomhedspraktikanter, men der er på nuværende tidspunkt lukket for ansøgninger i forbindelse med projektorienterede forløb som led i uddannelse.

OFF er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til både udvikling og udfoldelse. Vores medarbejdere består af en blanding af fastansatte og skønne praktikanter. Der er med andre ord løbende udskiftning, og vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du er på udkig efter en praktikplads.
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vi søger forskellige uddannelsesretninger, baggrunde og kompetencer for at opnå et så stærkt hold som muligt. Det vigtigste er, at du er dygtig til det du laver, og er villig til at kaste din kunnen i projektet.
Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan blive en central del af et dynamisk festivalteam. Du er med til at træffe beslutningerne og har i høj grad mulighed for at bruge din faglighed og sætte dit præg på filmfestivalen.

 • Kan arbejde selvstændigt, også med flere opgaver på én gang.
 • Er serviceminded og kan kommunikere med mange forskellige mennesker.
 • Kan sætte dit arbejde i system og tænke praktisk.
 • Kan være udadvendt og ansvarsbevidst.
 • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo.
 • Er god til hele Office-pakken.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til
Festivalleder Birgitte Weinberger
bsw@odense.dk / 65 51 28 21